Amasyalılar Muharrem iftarında bir araya geldi

Çerkezköy Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muharrem Ayı dolayısıyla iftar programı düzenledi. Dernek binasında düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğun olurken, misafirlerine teşekkür eden dernek Başkanı Ali Çelik, “Muharrem ayı gibi mübarek bir ayda böyle program yapmak istedik katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Bu programların devamını da yapacağız. Emeği ve katkısı olan herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Amasyalılar Muharrem iftarında bir araya geldi
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:45

SAATİN GERİ ALINMASI PROTOKOLÜN KATILMASINI GECİKTİRDİ
Pazar günü saat 17.30’da Çerkezköy Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Derneğinde Muharrem ayı olması dolayısıyla iftar programı düzenlendi. Program öncesi yaptırılan davetiyede başlama saatinin 18.30 olması ve saatlerin bir saat geriye alınmasından dolayı protokol katılımında azınlık yaşansa da yine de katılım yoğun oldu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
İftar yemeği öncesi yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür eden Çerkezköy Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Derneği Başkanı Ali Çelik, “İlkini düzenlediğimiz Muharrem Ayı iftarının devamını da getireceğiz. Saatlerin geriye alınmasından dolayı katılım azizliği yaşadık ama yine de katılımcılara teşekkür ediyoruz.  Belediye Başkanımız, İlçe Müftümüz davetiyede yazan saatte burada olacaklarını iletti. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan değerli basın mensuplarına da teşekkür ediyoruz her programımızda yanımızda oluyorlar” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.