Anda ekibi Düzce’de cansız bedenleri buldu

ANDA Tekirdağ Arama Kurtarma ekibi Düzce’de yaşanan sel felaketi nedeniyle gittiği Düzce’de de arama kurtarma çalışmalarına destek verdi. ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ İl Başkanı ve ANDA Tekirdağ Arama Kurtarma Başkanı Mustafa Tokgöz, Düzce’de yaşanan selde sulara kapılan vatandaşların bulunması için katıldıkları çalışmaları tamamladıklarını ve döndüklerini belirtti.

Anda ekibi Düzce’de cansız bedenleri buldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Temmuz 2019 Çarşamba 12:46

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİLER
Mustafa Tokgöz, ANDA Arama Kurtarma Tekirdağ Şube Başkanlığı olarak Düzce’de katıldıkları kurtarma çalışmalarında AFAD ve STK ile birlikte sıkı ve disiplinli şekilde arama kurtarma çalışmaları yaptıklarını, çalışmaların aralıksız olarak 24 saat devam ettiğini, çalışmaların tamamlanmasının ardından geri döndüklerini belirtti. Düzce’de yaşanan sel felaketi nedeniyle sele kapılan vatandaşların bulunması için sıkı ve özverili çalışmalar neticesinde sel sularına kapılanlardan 3 vatandaşın cesedine ulaştıklarını, bir kişinin de bulunması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek “Sel sularına kapılan İlayda kızımızdan sonra dün de Kağan bebeğimiz de ekiplerimiz tarafından bulundu. Bilmediğimiz şehirde çocuklar bulunsun diye özverili şekilde uğraş veren, emek veren ANDA Arama Kurtarma ekiplerimiz, AFAD ekiplerimiz ve STK ekiplerinin her biri çok sıkı bir çalışma gerçekleştirdiler. Bu tüm ekiplerde görev alan arkadaşlarımızı özverili çalışmaları nedeniyle kutluyor ve ekipte görev alan biri olarak ta Allah razı olsun diyorum. ANDA Arama Kurtarma ekibi olarak görevimizi tamamlayarak döndük” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.