ANDA vefa gecesi

​​​​​​​ANDA Kardeşe Vefa Tekirdağ İl Temsilciliği Arama Kurtarma ekibi tarafından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda ‘Vefa Gecesi’ programı düzenlendi. Düzenlenen gecede arama kurtarma ekibi tanıtılırken, aynı zamanda Ressam Erdi Gören’in kişisel resim sergisinin açılışı da gerçekleştirildi.

ANDA vefa gecesi
14 Mart 2019 Perşembe 13:13

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı ve Ehlibeyt Dergâhı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Hakan Değirmenci, Hayırsever Serkan Karagöz ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
ARAMA KURTARMA EKİBİ TANITILDI
ANDA Arama Kurtarma ekibini kurduklarını ve çalışmalarına başladıklarını kaydeden Tokgöz, “Yakın zamanda yaşadığımız tren kazasıyla Tekirdağ’ımız için yapılacak ilk işi kendi yaralarını sarabilen bir şehir olması gerektiğini gördük. Hiçbir vatandaşımızın derdine kayıtsız kalmadığımız gibi bu acıya da kayıtsız kalmadık ve kalamazdık. Ülkemizin birçok ilinde başarılı ve profesyonel olarak faaliyetlerine devam eden ANDA Arama Kurtarma’yı Tekirdağ’ımızda oluşturmaya başladık. Sosyal medya hesaplarımızdan duyurular neticesinde halkımızın da bu konudaki duyarlılığı ile 2 haftada yüzlerce kişiye ulaşan bir başvuru talebi aldık. İlk etapta eğitim alacak ekibimizi belirledik ve AFAD ile görüşmelerimize başladık. Önümüzdeki 2 ay içinde tüm eğitimlerimizi tamamlamış ve göreve hazır hale geleceğiz. Eğitim sürecine başlamadan evvel Tekirdağ için elini taşın altına koyan bu gençleri tanımanızı istedim. Sizlerden tek ricam Tekirdağ için eğlencelerinden ve zamanlarından feragat eden bu gençlerin sizin çocuklarınız olduğunu ve bu memleketin gelecek nesilleri için çalıştığını unutmamanız. Aynı şekilde bugün sahne alacak gençlerin arama kurtarma dışında nice marifetleri olduğunu da göreceksiniz. Kendi yaramızı kendimiz sarmamız gerektiğine inandığımız kadar, kendi değerlerimizi de kendimizin yaratması gerektiğini inanıyoruz” şeklinde konuştu. Tokgöz’ün konuşmalarının ardından sahneye arama kurtarma ekibi davet edildi ve katılımcılara tanıtıldı. Sonrasında Ressam Erdi Gören’in kişisel resim sergisinin açılışı gerçekleştirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.