Antrenman salonu açıldı

Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü antrenman salonu Gazi Osman Paşa Mahallesi Eski Aşevi arkasında açıldı. Yıldızlar Spor Kulübü’nün açılış kurdelesini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal birlikte kesti

Antrenman salonu açıldı
25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:37

 AŞEVİ ARKASINDA AÇILDI

Başkanlığını Tevrat Bingöl’ün üstlendiği Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü yapılan açılışla faaliyetlerine başladı. Gaziosmanpaşa Mahallesi Kervan Sokak Taha Yusuf Apartmanı numara 9 (eski Aşevi arkası) adresinde düzenlenen açılış törenine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma, Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vural Ayaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, davetliler ile sporcular katıldı.

İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEK SPORCULAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Tevrat Bingöl açılışta misafirleriyle yakından ilgilenerek Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü hakkında bilgi verdi. Antrenman salonunda her yaş grubunda Taekwondo, muay thai ve kick boks branşlarında faaliyet göstereceklerini ifade eden Bingöl “Öncelikli olarak sporu küçük yaştaki öğrencilerimize sevdirmeyi hedefliyoruz. Sonrasında da hem ilçemizin hem de ilimizi temsil edebilecek sporcular yetiştirmek istiyoruz” dedi.

BAŞARILI GENÇLERİN YETİŞECEĞİNE İNANIYORUM

Çerkezköy’de spor salonu ve kulüplerinin artmasının sevindirici olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Spor salonu ve spor kulüplerinin artmasıyla birlikte geleceğimizin teminatı çocuklarımız spora yöneliyor. Sporla büyüyen çocuklarda ileride topluma faydalı birer birey olarak karşımıza çıkıyor. Buradan da topluma faydalı sporla barışık çocukların ve gençlerin yetişeceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Açılış son olarak konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise, “Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü antrenman salonunun Tevrat Bingöl’e ve sporcularına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradaki spor salonunda yetişecek sporcuların hem ilçemizi hem de ilimizi başarıyla temsil edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

GÖSTERİ MAÇI YAPTILAR

Konuşmalar sonrasında açılış kurdelesi birlikte kesildi. Açılışta ayrıca sporcular davetlilere birer gösteri maçı yaptılar. İkramın ardından program sona erdi. 

Haber: Feyza İşcan Avcılar 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.