Araları açılan kaldırımlar için kumlama

Kısa bir süre önce Çerkezköy’ü etkisi altına alan etkili yağışlar Arnavut Kaldırımlarının arasında bulunan kumları alıp götürmüş ve taşların aralarının açılmasına neden olmuştu. Yaşanan sıkıntılara biran önce çözüm bulmak isteyen Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Arnavut Kaldırımların üzerine kumlama çalışması yaparak yaşanan sıkıntılarında önüne geçmiş oldular.

Araları açılan kaldırımlar için kumlama
14 Temmuz 2014 Pazartesi 08:05

SEL SULARI KUMLARI GÖTÜRMÜŞTÜ
Geçtiğimiz  ay Çerkezköy’ü etkisi altına alan sağanak yağışlar Arnavut kaldırımlar arasında bulunan kumları da yağmur sularıyla birlikte götürdü. Kumların sularla birlikte akıp gitmesinin ardından taşlar arasında oluşan boşluklar hem vatandaşlara hem de araç sürücülerine zor anlar yaşatmıştı. Durumun farkına varan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri konu hakkında çalışma yaparak sel sularına kapılan kumlar yerine yeniden kumlama çalışması yaparak yaşanan sıkıntıyı da gidermiş oldular.
SIKINTI BİRAN ÖNCE ORTADAN KALDIRILDI
Sokak aralarında bulunan Arnavut kaldırımları arasında meydana gelen açılmalardan dolayı özellikle de bayanlar büyük zorluk yaşarken, yapılan kumlama çalışmalarının ardından vatandaşlar rahat bir nefes almış oldu. Yapılan kumlama çalışması ile araları açılan Arnavut kaldırımları yeniden eski haline döndürülerek hoş olmayan görüntülerinde önüne geçilmiş oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.