Arıcı, 30 Mart Seçimlerini değerlendirdi

Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, 30 Mart Yerel Seçimlerinin sonuçlarını değerlendirerek Kapaklı Belediye Başkanlığı’na seçilen İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Akay ile yeni Belediye Meclis Üyelerini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi

Arıcı, 30 Mart Seçimlerini değerlendirdi
15 Nisan 2014 Salı 07:50

KAZANANLARI DA KAYBEDENLERİ DE KUTLADI
Yerel seçimlerde kazananları da kaybedenleri de kutladığını belirten Arıcı “Yerel seçimler bitti. Kazananlar mutlu, kazanamayanlar üzüntülü de şahsen ben kazananları da kaybedenleri de kutluyorum. Neticede tüm adayların kazanamayacağı gerçeği bilinmektedir. Seçimler önceci siyasi partilerimiz, adaylarımız çeşitli toplantılar yaptılar. Bazıları kahvaltı, bazıları yemekli oldu. Bu toplantılara dernekleri de davet ettiler. Mümkün olduğunca davetlere katıldım. Adaylar Kapaklı için neler yapacaklarını anlattılar. Adayların hepsi olumlu, güzel projeler tasarlamışlar, ne kadarını hayata geçirirler bilemem ama çiçeği burnunda ilçemiz Kapaklı'ya neler yapılacağını dinlerken çok gerilere giderek dünkü Kapaklı'yı düşündüm” ifadelerini kullandı.
KAPAKLI İNSANI DÜN
NEREDEYDİ BUGÜN NERELERE GELDİ

Kapaklı'da yaşadığı bir anıyı anlatan ve dünkü Kapaklı insanı ile bugünkü Kapaklı insanının çok farklı yerlerde olduğunu belirten Arıcı “1951-1952 ders yılı; öğretmenimiz sayın Nezaket Özkan. Köyümüzü ve telefonu tanıyalım dersinde 16 kişilik sınıfımızı muhtarlığa götürdü. 5. sınıfız, ben de Sınıf Başkanıyım. Muhtarı can kulağı ile dinliyoruz. Köyümüzün 70 hane ve 350-400 civarında nüfusu olduğunu, telefonun da Çerkezköy Jandarma Karakoluna bağlı olduğunu söyledi. Kutusundaki kolu çevirerek ahizeyi öğretmenimize verdi. Öğretmenimiz de telefon sesini bizlere dinletmek için gönüllü aradı. Hiç birimiz cesaret gösterip telefon ahizesini kulağımıza götüremedik. Öğretmenimizin ısrarı karşısında kahveci bir ailenin oğlu olan rahmetli İlhan Canbaz ahizeyi alarak bir kaç kelime ses duyup bizlere anlattı. Bunları niye anlatıyorum. Dünkü Kapaklı ve insanı neredeydi, bugün nerelere geldi” dedi.
DERNEK YÖNETİMİ ADINA
TEŞEKKÜR ETTİ

 Kapaklı Kaymakamı Aynaoğlu Kuzulu ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalıya teşekkürlerini ileten Arıcı “1877-1878 yıllarında kurulan ve bu tarihten sonra hizmet veren, köyü kuran atalarımızın yattığı mezarlık var. Yol geçme zorunluluğu olan yerlerin dışında kalan mezar nakillerinin durdurulmasını, mezarlığın etrafının çevrilmesi için Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu'nun imzaları ile Belediye Başkanlığına dilekçe vererek talep ettik. Sayın Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu'ya ziyaretimizde durumu anlattık. Bu tarihten sonra mezar nakli olmadığı gibi, mezarlığın her tarafına binlerce ve muhtelif cins fidanlar dikilerek güzel bir görünüm sağlanmıştır. Bu işlemlerin yapılması dolayısıyla Kaymakamımız Sayın Aslı Aynaoğlu Kuzulu'ya, Belediye Başkanımız Sayın İrfan Mandalı'ya ve emeği geçen Belediye çalışanlarına, dernek yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Seçim yarışına giren tüm partili arkadaşlarıma ve güven tazeleyen mahalle muhtarımıza sağlıklı günler ve başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.
BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile Meclis Üyelerine yeni dönemde başarılar dileyen Arıcı “2013 yılına kadar ilçemiz olan Çerkezköy'ün çiçeği burnundaki Belediye Başkanı Sayın Vahap Akay'ı ve Meclis Üyelerini de kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yerel yönetimler - 10 yıl önce
hay allah çılgın belediye başkanı kapaklı sahip çıkın kesinlikle kaybetmeyin.
Avatar
KAPAKLI OTUZ - 10 yıl önce
bu mukalemun elinde çantayla gezem adam.