Asker adaylarından Başkan Akay’a ziyaret

Vatani hizmetini yerine getirmek için askere gidecek olan Çerkezköylü gençler, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 2000/1 tertip askere gidecek olan gençler Başkan Akay’dan helallik istedi

Asker adaylarından Başkan Akay’a ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Eylül 2019 Cuma 11:27



ASKER EĞLENCESİNE DAVET ETTİLER
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi’nde ikamet eden ve 2000/1 tertip olarak askere gidecek olan gençleri makamında ağırladı. Başkan Akay’dan helallik isteyen gençler, Akay’ı 28 Eylül Cumartesi günü Kızılpınar İlköğretim Okulunda yapılacak olan asker eğlencesine davet etti.
VATAN TOPRAKLARINI KORUMAK İÇİN ASKERE GİDECEKSİNİZ
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Askerlik görevi vatan borcudur, sizler de vatan borcunuzu ödemek, vatan topraklarını korumak için askere gideceksiniz. Bu mukaddes görevinizde sizlere başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Askere gidecek olan gençlere hayırlı tezkereler temennisinde bulunan Başkan Akay, ziyaret sonunda gençlerimiz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.