Askere gidecek gençlerden Akay’a ziyaret ​

Çerkezköy’de vatani hizmetini yerine getirmek için askere gidecek olan gençler, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 99/1 tertip askere gidecek olan gençler Başkan Akay’dan helallik istedi

Askere gidecek gençlerden Akay’a ziyaret ​
30 Ocak 2019 Çarşamba 09:40

MEVLİT PROGRAMINA DAVET ETTİLER
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde ikamet eden ve 99/1 tertip olarak askere gidecek olan gençleri makamında ağırladı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan helallik isteyen gençler, Başkan Akay’ı 27 Ocak Pazar günü yapılacak olan mevlit programına davet etti.

BAŞARILAR DİLERİM
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Vahap Akay, “Askerlik görevi vatan borcudur, sizler de vatan borcunuzu ödemek, vatan topraklarını korumak için askere gideceksiniz. Bu mukaddes görevinizde sizlere başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

ATATÜRK BASKILI TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ
Askere gidecek olan gençlere hayırlı tezkereler temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyaret sonunda gençler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Akay, gençlere Atatürk baskılı Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.