Askeri araç bariyeri yıkıp geçti

İstasyon Mahallesi İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan hemzemin geçit üzerinde bulunan kontrol bariyeri askeri araç tarafından parçalandı. Yük treninin geçeceği esnada kontrol bariyerleri aşağı inerken, bariyeri fark etmeyen askeri araç şoförü inmekte olan bariyeri parçaladı. Bariyerin parçalanmasının ardından askeri araç şoförü durumu kontrol etmek yerine hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Askeri araç bariyeri yıkıp geçti
27 Aralık 2014 Cumartesi 08:45

 HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ YOLUNA DEVAM ETTİ

Tren Garı yanında bulunan hemzemin yolu üzerinde zaman zaman maddi hasarlı kazalar meydana gelirken, bu sefer de bir askeri araç kontrol bariyerini parçaladı. Yük treninin geçişi esnasında kontrol bariyerleri aşağı inerken, bariyeri fark etmeyen askeri araç şoförü bariyere çarparak parçalanmasına neden oldu. Olay basın mensuplarının gözü önünde meydana gelirken, bariyerin kırıldığını fark eden askeri araç şoförü yavaşlamasına rağmen bir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

BİRİ BARİYERİ KIRDI BİR DİĞERİ DE YOL KAPALI OLMASINA RAĞMEN KAZAYA DAVETİYE ÇIKARDI

Diğer yandan bazı araç sürücüleri de kazaya davetiye çıkarırcasına bir diğer kontrol bariyeri trenin geçeceği esnada yolu katırken, bazı araç sürücüleri sanki yol kendilerine açıkmışcasına hemzemin üzerinden geçerek yollarına devam ettiler. Meydana gelen olayın ardından Tren Garı çalışanları bariyerin parçalanmasını kamera kayıtlarından incelerken, bir diğer ekip de kırılan bariyeri sökerek yenisini yerine taktılar.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.