Atatürk Kültür Merkezinde Şen Makas sahnelenecek

Çerkezköy Belediyesi’nin kültürsanat etkinlikleri kapsamında 24 Şubat Pazartesi günü saat 19:00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde “Şen Makas” adlı tiyatro oyunu, sahnelenecek

Atatürk Kültür Merkezinde Şen Makas sahnelenecek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Şubat 2020 Çarşamba 14:18


Amerikan Tiyatro tarihinin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na geçen “Şen Makas” üç yıldan bu yana Türkiye’nin pek çok yerinde kapalı gişe oynayarak rekora doğru ilerliyor. İnteraktif seyircinin katılımıyla oyunda işlenen bir cinayet çözülüyor ve her oyunda farklı bir sonuç elde ediliyor.
   Paul Portner’ın yazdığı, yıllar önce Türkiye’ye Tiyatrokare’nin getirttiği oyunun yeni versiyonu, Nedim Saban tarafından yorumlandı. Anıl Ateş Işık’ın sahne tasarımını yaptığı oyunda, Melek Baykal, Bülent Seyran, Özgür Yetkinoğlu, Cem Güler, Müge Kement ve Jess Molho oynuyor.
   Şen Makas adlı tiyatro oyununun 24 Şubat Pazartesi günü saat 19:00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneleneceğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm Çerkezköylü tiyatro severleri oyunu izlemeye davet etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.