Atatürk ve Öztrak Caddeleri için toplandılar

Çerkezköy Belediyesi Kent Estetik Komisyonu, Atatürk ve Öztrak Caddelerimizde gerçekleştirilmesi planlanan düzenlemeler kapsamında oluşturulan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Atatürk ve Öztrak Caddeleri için toplandılar
13 Nisan 2018 Cuma 11:38

Çerkezköy Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında gerçekleşen Kent Estetik Komisyonu toplantısına Belediye Başkan Vekili Necmettin Çınar, Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Uğur Erem, Dilaver Burak ve Ayhan Çitil, Mimarlar Odası Temsilcisi Sinan Meral, Belediye Park ve Bahçeler Müdür Vekili Gülşah Dönmez, İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Aksoy ve Çerkezköy Belediyesi Mimarı Mustafa Kanburoğlu katıldı.
MECLİSE SUNULACAK
Kent Estetik Komisyonu Toplantısı’nda, Çerkezköy Belediye Meclisi’ne sunulmadan önce Atatürk ve Öztrak Caddelerimizde yapılacak düzenlemelerin adım adım uygulanması yönünde oluşturulan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda fikir birliğine varılan projeler, önümüzdeki Meclis toplantısında meclise sunulacak.
GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Çerkezköy Belediyesi Kent Estetik Komisyonu toplantısında görüşülen konu başlıkları ise şunlar: Dükkan çekme mesafeleri, kaldırım düzenlemeleri, kapalı çıkmalar, tabela düzenlemeleri, cephe yenilemeleri, bisiklet yolları, araç parklanmaları, aydınlatmalar, yeraltı otopark sistemi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.