Atatürk Viyadüğü yaya geçidi İhalesi 1 Eylül’de

Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi tarafından 01 Eylül 2021 tarihinde ihaleye çıkacak olan Atatürk Viyadüğü yaya geçidi yeniden yapım işinin 5-6 milyon TL gibi bir rakama mal olması bekleniyor.

Atatürk Viyadüğü yaya geçidi  İhalesi 1 Eylül’de
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Ağustos 2021 Çarşamba 17:24

Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi tarafından daha önce 03 Mayıs 2021 tarihinde ihaleye çıkarılacağı duyurulan Atatürk Viyadüğü yaya yolu genişletme işinin ihalesi Viyadükte ilk imalattan kaynaklanan yapısal sorunların tespiti nedeniyle iptal edilmişti.
03 Mayıs 2021 tarihindeki İhalenin iptal gerekçeleri arasında, viyadüğün ilk imalatında, genleşme derzleri ve yapısal sorunların yeni oluşturulan yaya geçidi projesini gerçekleştirilmeye engel olacağı tespiti vardı.
Eylül 2019’da  Çerkezköy Belediyesi tarafından tasarımı ve avan projesi tamamlanan Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu genişletme projesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Proje Daire Başkanlığı'na gönderilmiş fakat kabul görmemişti. Sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından proje çalışması yapılmış bu defada yapılan genişletme çalışması mevcut hale yakın bulunmuş ve en sonunda üzerinde müteabık kalınan bir proje ile 03 Mayıs 2021 tarihinde ihaleye çıkılacağı ilan edilmişti. Tamda bu aşamada Atatürk Viyadüğü’nün ilk imalatından kaynaklanan yapısal sorunların hazırlanan projenin gerçekleşmesine imkan vermediği tespit edilmiş ve ihale iptal edilmişti.
Nihayet Atatürk Viyadüğü’nün mevcut yapısına uygun yeni bir proje oluşturuldu ve 01 Eylül 2021 tarihinde ihaleye çıkılıyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.