Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçe Kutlama Komitesi, Kaymakam Metin Kubilay Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda toplanarak gündemdeki konuları görüştüler ve kutlama programını kararlaştırdılar

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanacak
06 Mayıs 2015 Çarşamba 16:26

ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Çelenk Sunma Töreni 19 Mayıs 2015 Salı günü saat 10.00’da Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek. Çelenk sunumu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Metin Aysal tarafından törenle Atatürk Anıtı’na yapılacak. Çelenk Sunma Töreni’ne orta öğretim kurumlarından bayrak ve flamaları ile okul idarecileri katılacak. Kamu kurum ve kuruluşlarının amirlerinin yanı sıra Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrenci grubu da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’nda Çelenk Sunma Töreni’nde hazır bulunacak. Çelenk sunumu gerçekleştikten sonra saygı duruşunu müteakip İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek.

BAYRAM KUTLAMA TÖRENİ

Bayram Kutlama Töreni Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güven Sokak’ta Kapalı Otopark’ın üzerinde saat 10.00’da Kaymakam Metin Kubilay ve beraberindeki protokolün katılmasıyla başlayacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından, yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Ödül takdiminin sonrasında Milli Eğitim Müdürlüğünce seçilen iki öğrenci şiir; yine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilen bir öğrenci ise Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okuyacak. Tören, koro ve halk oyunları gösterileri ile son bulunacak.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.