Ateş: Ülkemizin selameti için mücadele ediyoruz

24 Haziran Genel Seçimleri kapsamında kurulan MİLLET İttifakına üye partilerinden Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Arslan Ateş ve Halil İbrahim Kart Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ateş: Ülkemizin selameti için mücadele ediyoruz
08 Haziran 2018 Cuma 13:08

Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Arslan Ateş ve Halil İbrahim Kart, SP Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve 29 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde SP’den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya ile birlikte Başkan Akay’ı makamında ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken SP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arslan Ateş, “Bu seçimde en önemli konu, farklı kulvarlarda siyaset yapan partilerin, ülkemizin geleceği için Millet İttifakı’nda buluşmuş olmalarıdır” dedi.

HEPİMİZ AYNI OTOBÜS İÇERİSİNDEYİZ
Millet İttifakı ile Saadet Partili bir parlamentonun oluşacağına inandığını sözlerine ekleyen Milletvekili Adayı Arslan Ateş, “Siyasi parti liderlerinin unutmaması gereken bir konu var. Hepimiz aynı otobüsün içindeyiz.  Otobüs devrilirse hepimiz tehlikeye gireriz. Otobüsün hedefine sağ salim ulaşabilmesi için hepimizin birlik beraberlik içerisinde olması gerekmektedir” ifadelerini kullandı. 

AYRIŞMA, KUTUPLAŞMA BİTSİN
Siyasi liderlerin insanları ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı söylemlerden uzak durmaları gerektiğine dikkat çeken Ateş, “Nihayetinde bizler ülkemizin selameti için mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki milletimiz 24 Haziran’da bu ayrışmaya, bu kutuplaşmaya bir dur diyecek ve Ramazan Bayramı’ndan sonra ülkemize ikinci bayramı yaşatacaktır” açıklamalarında bulundu.

TEZATLIĞI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Geçmişte erken seçimi vatana ihanet olarak niteleyenler, bir anda erken seçim kararı aldılar. Bu tezatlığı anlamak mümkün değil” dedi.

İTTİFAK ÇATISINI ÖNEMSİYORUM
Türkiye’de ayrışmanın ve kutuplaşmanın hat safhaya ulaştığına vurgu yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ülkede akrabalar bile birbirine düşmanca bakar hale geldi. Bu anlamda farklı kulvarlarda siyaset yapan partilerin Millet İttifakı çatısı altında buluşmalarını çok önemsiyorum” diye konuştu.

ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun söylemlerini önemsediğini kaydeden Başkan Akay, “Sayın Temel Karamollaoğlu’nun konuşmalarını oldukça içten ve samimi buluyorum. Kendisi de ülkemizin birlik beraberliği ve geleceği için elini taşın altına koydu. 24 Haziran seçimlerine giden yolda mevcut gidişatı olumlu görüyor, ülkemizin Millet İttifakı ile Ramazan Bayramı’nın ardından ikinci bayramı yaşayacağız” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.