Av. Füsun Sular Hukuk Bürosu açıldı

Avukat Füsun Sular’ın hukuk bürosunun açılışı düzenlendi. Açılış töreninde Çerkezköy’ün tanınmış yüzleri de yer aldı

Av. Füsun Sular Hukuk Bürosu açıldı
30 Kasım 2015 Pazartesi 08:22

ÇOSB’DE PEK ÇOK GÖREVDE BULUNDU

Meslek yaşantısına İstanbul’da başlayan ve 2005 yılında Çerkezköy’e gelerek Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) çeşitli görevlerde bulunan Avukat Füsun Sular, meslek hayatının son üç yılını ÇOSB Müdür Yardımcısı olarak geçirmişti.

AÇILIŞ KURDELESİNİ EBEVEYNLERİ KESTİ

Mütevazi bir törenle hukuk bürosunu hizmete sokan Füsun Sular’ın düzenlemiş olduğu törende Çerkezköy’ün pek çok tanıdık siması yer aldı. Büronun açılış kurdelesini Avukat Füsun Sular’ın ebeveynleri Semra ve Yücel Sular çifti keserken; Yücel Sular’ın iyi dilek ve temennilerde bulunduğu esnada duygu dolu anlar yaşandı.

ÇAM FİDANI HEDİYE EDİLDİ

Kurdele kesiminin ardından kokteyl şeklinde devam eden törenin ardından, törene katılan davetlilere günün anısına çam fidanı hediye edildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.