Avcılar: Çerkezköy’ü gençler güzelleştirecek

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları mevcut Başkanı Uğur Can Avcılar, tek listeyle gittiği kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

Avcılar: Çerkezköy’ü gençler güzelleştirecek
11 Aralık 2017 Pazartesi 15:35

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ
Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar, seçime beyaz listeyle girdiklerini ve kullanılan 331 oyun da geçerli olduğunu ifade ederek, “Beyaz liste ile yeniden Başkan seçildim. Seçime yoğun katılımlarından dolayı tüm genç yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. ‘Çerkezköy’ü gençler güzelleştirecek’ sloganıyla çıktığımız bu yolda CHP bayrağını Çerkezköy’de dalgalandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” diye konuştu.
YÖNETİM KURULU
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar’ın asil yönetim kurulu listesi: Okan Ermeğan, Emre Büyük, Çetin Akyıldız, Mustafa Sever, Yalçın Çakır, Ulaş Polat, Olgun Aydemir, Buse Özer, Buse Çiftçi, Gamze Akkurt, Elif Buzkuş, Aslı Şahinkaya, Sinan Sağlam ve Fırat Akdemir.
YEDEK LİSTE
Eren Akcan, Ercan Kurnaz, Arda İlkhan, Erman Şişman, İrem Sargın, Ufuk Tanyeri, Ramazan Şehin, Kuntay Şahin Özkan, Güzin Esen, Salih Mert Öge, Özgür Bozdağ, Anıl Yakar, Sertaç Ağgül ve Ercan Beyni.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.