Aydeniz’den Ogan’a tanışma ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret etti. Ogan, Aydeniz’e yeni görevinde başarılar diledi

Aydeniz’den Ogan’a tanışma ziyareti
11 Kasım 2016 Cuma 12:25

OGAN, MAKAMINDA AĞIRLADI
MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın tanışma ziyaretleri sürüyor. İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Yönetimi bugün saat 10.00’da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret etti.
ELİMİZDEN GELEN NE VARSA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Ziyarette konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Öncelikle ziyaretimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kaymakamımızdan başlayarak tanışma ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Uzun zamandır, mesai kavramı gözetmeksizin yapmış olduğunuz çalışmaları izliyoruz. Şehrimiz için çok güzel hizmetlerde bulunuyorsunuz. Bizler de şehrimizde güzel şeyler olması için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
ÖNEMLİ OLAN DOĞRU ŞEYLER YAPMAK
İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Ahmet Aydeniz’e ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Daha önce Koray Bey vardı, şimdi de siz varsınız. Hep beraberdik bundan sonra da böyle olacak. Görev değişiklikleri olacak, bunlar normal. Önemli olan doğru işler yapmak.” diye konuştu.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.