Ayşe Doğan’ı desteklemiyorlar mı?

17 Haziran 2015 Cuma günü mazbatalarını alarak resmi görevlerine başlayan AKP Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan’ın mazbata töreninde ilginç bir durum yaşandı. Ayşe Doğan’ın Çerkezköy’den milletvekili adayı olup kazanmasına rağmen, törene AKP Çerkezköy İlçe Örgütü’nden hiçbir ismin katılmadığı gözlerden kaçmadı. Bu tutumun, seçim döneminde kulislerde konuşulan “AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Ayşe Doğan’ı desteklemiyor” söylemlerini doğrular nitelikte olduğu düşünülüyor

Ayşe Doğan’ı desteklemiyorlar mı?
01 Temmuz 2015 Çarşamba 17:36

 MAZBATA TÖRENİNDE YALNIZ BIRAKMIŞLARDI

13 Haziran 2015 Pazartesi günü mazbatalarını alacakları duyurulan Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, 4 gün gecikmeyle 17 Haziran 2015 Cuma günü mazbatalarını almışlardı. Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, AKP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AKP Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve bir grup partilinin katılımıyla geldikleri Tekirdağ İl Seçim Kurulu’nda 25. Dönem Milletvekilliği mazbatalarını aldılar. Gözlerden kaçmayan detay ise Ayşe Doğan’ın, uzun yıllardır Çerkezköy’de yaşamasına ve Çerkezköy’den aday çıkarak milletvekilliğini kazanmasına rağmen, belki de en mutlu günü olan mazbata törenine AKP Çerkezköy İlçe Örgütü’nden kimsenin katılmaması oldu.

KONUŞULANLARIN AKSİNE BİR TUTUM SERGİLEMEDİLER

AKP Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan’ın mazbata törenine katılım göstermeyen AKP Çerkezköy İlçe Örgütü akıllarda soru işareti bıraktı. Mazbata töreninde Ayşe Doğan’ı yalnız bırakan AKP Çerkezköy İlçe Örgütü’nün, seçim zamanı kulislerde konuşulan “AKP Çerkezköy İlçe Örgütü Ayşe Doğan’ı desteklemiyor” söylemlerini pek de haksız çıkarmayan bir tutum sergilediği gözlemleniyor.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.