Bağcı ve Bayram aileleri birleşti

Çerkezköy Belediyesi Eski Fen İşleri Müdürü ve eski Belediye Başkan Yardımcısı Sami Bağcı’nın küçük oğlu Erdinç Bağcı, Ece Bayram ile önceki akşam Beyaz Konak Event Salon’da yapılan düğün ile dünya evine girdi.

Bağcı ve Bayram aileleri birleşti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Ağustos 2019 Perşembe 13:10

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Genç çift Ece-Erdinç Bağcı çifti takı merasimi sonrası ilk danslarını davetlilerin alkışları arasında yaptılar ve sonra yine davetlilerin alkışları arasında düğün pastasını kestiler. Gece boyunca yakınları ve davetliler ile canlı müzik eşliğinde gönüllerince oynadılar. Genç çiftin oyunlarına zaman zaman anne ve babaları da eşlik etti.
GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
Önceki Akşam Beyaz Konak Event Salon’da yapılan  muhteşem düğün ile dünya evine giren Ece-Erdinç Bağcı çiftinin düğün töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başta olmak üzere çok sayıda Çerkezköy, Tekirdağ, Saray, Çorlu, Kapaklı ilçelerinden ve İstanbul’dan bir çok siyasetçi, işadamları, bürokratlar, esnaflar ve kalabalık bir davetli grubu ile Bağcı ve Bayram  ailelerinin akrabaları ile yakınları katıldı.
DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER
Düğünde Sami Bağcı ve Eşi Nurgün Bağcı dünürleri Senil Bayram-Remzi Bayram ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendiler. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip oyunlar oynadı.  Nurgün-Sami Bağcı ve dünürleri Senil-Remzi Bayram çifti çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılarak yanlarında olan ve mutluluklarını paylaşan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler. Genç çiftler Ece-Erdinç Bağcı’da bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine, belediye başkanlarına, arkadaşlarına ve tüm davetlilere teşekkür ettiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.