Bağımlılığa karşı mücadele sürüyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yeni bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. ÇTSO 6.Meslek Komitesi, son dönemde artan madde bağımlılığı, özellikle bazı uyuşturucu maddelerinin gençler üzerindeki olumsuz etkileri gibi problemlerin çözülmesi amacıyla ‘Anne Baba Bana Sahip Çık’ projesini hayata geçirirken, bu kapsamda velilere yönelik seminerler düzenlenecek

Bağımlılığa karşı mücadele sürüyor
26 Mayıs 2015 Salı 17:03

 Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 6.Meslek Komitesi tarafından, bağımlılıkla mücadele kapsamında ailelere yönelik seminer düzenlenecek.

 

VELİLERE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENECEK

 

İlk seminer, 28 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’da Veliköy Çok Programlı Lisesi’nde, ikinci seminer de aynı gün saat 15.00’da Kapaklı Çok Programlı Lisesinde gerçekleştirilecek. Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından görevlendirilen bir psikoloğun konuşmacı olarak katılacağı seminerlerde, genel anlamda bağımlılık, sonrasında madde bağımlılığının zararları ve önlenmesi için velilere düşen görevler anlatılacak.

 

KOMİTE ÜYELERİ VALİ YERLİKAYA İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

 

ÇTSO 6. Meslek Komitesi Başkanı Reşat Ünlü, Komite Üyesi ve Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Meclis Üyesi Kadir Uz, Komite Üyesi Ali Dönmez ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yarınlar İçin Sessiz Kalma sloganı ile başlattıkları çalışmalar kapsamında, dönemin Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerini ziyaret ederek proje ile ilgili bilgi vermişti.

 

AİLELERE BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR

 

Bağımlılığın her çeşidine karşı mücadele ettiklerini vurgulayan Komite Başkanı Reşat Ünlü, “Bağımlılık son dönemde özellikle gençlerimiz arasında yaygınlaşan ciddi bir sorun.  Velilere bu noktada büyük sorumluluk düşüyor. Aileler bilinçli olursa, çocuklarını bağımlılıktan daha rahat korurlar. Biz de Anne Baba Bana Sahip Çık projesi ile ailelerdeki bilinci arttırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.