Bahar temizliği hız kazandı

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kış aylarında ağır taşıtların geçtiği cadde ve sokaklarda bahar temizliği yapılıyor

Bahar temizliği hız kazandı
15 Mayıs 2015 Cuma 17:47

 SÜPÜRÜLEREK YIKANIYOR

Kış aylarında tır, kamyon gibi ağır taşıtların kullandığı ana cadde ve sokaklarda Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından bahar temizliği yapılıyor. Ağır taşıtların kış aylarında ana artel ve caddelerde bıraktığı toz, toprak ve çamur kalıntılarını kazıyan Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz, daha sonra buraları süpürerek, yıkıyor.

İHTİYAÇ GÖRÜLEN CADDE VE SOKAKLARDA DEVAM EDİLECEK

Ana artellerde başlatılan bahar temizliğinin İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi, Namık Kemal Bulvarı, Hükümet Caddesi, BSH Kavşağı gibi noktalarda devam ettiğini belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, çalışmaların ihtiyaç görülen cadde ve sokaklarda devam edeceğini belirttiler. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.