BAHAR TOPLANTIDA NELER KONUŞULDUĞUNU AÇIKLADI

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, kaybedilen seçimin ardından 'Faturanın ilçe yönetimine kesildiği'ne yönelik İl Başkanı Ahmet Kambur ve Koordinatör Milletvekili Harun Karaca'nın katıldığı toplantılarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Bahar, "Kaybedilen seçimin faturasının İlçe Yönetimi'ne kesildiği yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi

BAHAR TOPLANTIDA NELER  KONUŞULDUĞUNU AÇIKLADI
18 Nisan 2014 Cuma 07:50

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, seçim  sonuçlarıyla ilgili faturanın ilçe yönetimine kesilmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Bahar, "İki gün önce yapılan toplantıda böyle bir tek şey söylenmedi."dedi.
HARUN KARACA VE AHMET KAMBUR TOPLANTI YAPTI
Seçim sonuçlarına yönelik teşkilatlarla değerlendirme toplantıları yapıldığını söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, "İki gün önce Koordinatör Milletvekilimiz sayın Harun Karaca ve İl Başkanımız sayın Ahmet Kambur ile iki il başkan yardımcımızın katıldığı seçim sonuçlarına yönelik değerlendirme toplantıları yapıldı. Toplantı sabah Saray'da başladı sonra Kapaklı ve en son Çerkezköy'de yapıldı. Toplantı iki aşamalıydı. İlk aşamasına partimizin Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Başkan Yardımcımız Sait Yazı ve Çerkezköy SKM Sorumlusu Gökhan İnce katıldı. Toplantının ikinci aşamasına ise Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Adayımız sayın Ali Ertem, İl Başkan Yardımcımız Sait Yazı, ve SKM Sorumlusu Gökhan İnce ve Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ile İlçe Başkanı olarak ben katıldım."dedi.
SEÇİMİ NEDEN KAYBETTİK?
Yapılan iki ayrı toplantıda Tekirdağ Koordinatör Milletvekili Harun Karaca'nın 'Seçimin neden kaybedildiği' sorusuna cevap aradığını belirten Bahar şunları kaydetti: "Koordinatör Milletvekilimiz Harun Karaca bu seçimi neden kaybettik diye bu toplantılara katılanlardan görüş istedi. Kadın kolları ve Gençlik kolları üyeleri görüşlerini açıkladı. Belediye Başkan Adayımız ve Meclis üyesi adaylarımız konuştu. Ak Partili olupta Ak Parti'ye oy vermeyenler ön plana çıktı. Burada ilçe başkanlığı yapmış, vekaletende olsa ilçe başkanlığı yapmış ancak Ak Parti'ye oy vermeyen kişilerin olduğu şeması ortaya çıktı."
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DEĞİŞTİRİLECEK
Yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan Reşat Bahar sözlerini şöyle sürdürdü: "Yani yönetimin başarısızlıktan sorumlu tutulması söz konusu olmadı. Harun Karaca ve İl Başkanımız bu yönde beyanda bulunmadı. Harun Karaca yönetimde bir sorun olup olmadığını bana sordu. Bizde 'Yönetim kurulu üyelerimizin büyük bir bölümü toplantılara katılmakta ancak yüzde 10-15'lik kısmı çeşitli nedenlerle gelememekte' dedik. Bunun üzerine sayın Harun Karaca, yorulan arkadaşlarımız varsa bunların çalışacak yeni arkadaşlarla değiştirilmesini istedi. Yedek üyelerle bu arkadaşlarımızın yerini değiştirmemizin doğru olacağını söyledi.  Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçim var. Hatta genel seçimlerin öne alınma durumuda olabilir. Bu şekilde durmak yok yola devam kararı çıktı. Hakikaten böyle arkadaşlarımız varsa değiştirip yolumuza devam edeceğiz."
SEÇİM KAYBETTİK AMA OYLARIMIZ ARTTI
Bahar, Çerkezköy'de belediye seçimlerini kaybetmelerine rağmen Ak Parti'nin oylarını artırdığını belirterek şunları söyledi: "Çerkezköy'de seçimi kaybettik ama oylarımızı artırdık. Hem Türkiye genelinde oylarımız artmıştır hem de Çerkezköy'de. 2004 seçimlerinde yüzde 26 oy almışız, 2009'da yüzde 29. Bu seçimde ise yüzde 38 Çerkezköy'de oy aldık. Ama seçimi kaybettik. Türkiye'de de oy oranımız yerel seçimlere oranla 7 puan artmış görünüyor."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaybedilen ilçe - 10 yıl önce
tavsiyem omuslarda yük taşıyandan yana armamakta fayda var.
Avatar
61 - 10 yıl önce
derhal istıfa etmelısın yerlı dahıl gerkes sen geldın herkes kaçtı onun ıçın ıstıfa et orası senın tıcaret hanen deyıl orası secım kaybedıp üzülenlerın yerıdır sevınenlerın deyıl derhal ekıbınle ıstıfa et