Bahara hazırlık devam ediyor

Kısa bir süre önce Atatürk Caddesi orta refüjü ve kaldırımdaki ağaçların budamasını ve bakım işlemini yapan Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, hava şartlarının müsaade etmesiyle birlikte Öztrak Caddesi üzerinde de budama ve bakım çalışmalarını tamamlandı

Bahara hazırlık devam ediyor
01 Mart 2015 Pazar 18:22

 BAHARA HAZIRLIK

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından başlatılan kaldırım ve orta refüjlerdeki ağaçları budama ve bakım çalışmaları devam ediyor. Kısa bir süre önce Atatürk caddesi orta refüj ile kaldırım üzerinde bulunan ağaçlarda budama ve bakım çalışmalarını tamamlayan Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri geçtiğimiz hafta içinde de Öztrak caddesi üzerinde ki ağaçlarda budama ve bakım işlemlerini tamamladılar.

BİRÇOK NOKTADA BUDAMA VE BAKIM İŞLEMİ TAMAMLANDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Cengiz Topel caddesi üzerinde de belli noktaya kadar bahar hazırlığı kapsamında ağaçlarda bakım ve budama işlemlerini tamamlarken, Yıldırım Beyazıt mahallesinde de budama ve bakım işlemlerinin devam ettiğini ifade ettiler. Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, “Öncelikle ana cadde ve arterlerde bulunan ağaçlarda budama ve bakım çalışması yapıyoruz. Konusunda uzman olan arkadaşlarımızdan oluşan ekipler budama çalışmasını yapıyorlar. Şuana kadar birçok cadde ve sokak da çalışmalarımız tamamlandı” denildi.

BAHARDA TEKRAR YEŞİLLENECEK

Hava şartları müsaade ettiği sürece çalışmaların devam edeceğini ifade eden ekipler, “Budama işlemi yaptığımız bölgelerdeki ağaçlar baharda tekrar yeşillenecek ve her biri güneş ışınlarından yeterli şekilde faydalanacağı için boy da atacaklardır. Ağaçların budanması aynı zamanda görüntü bakımından da ayrı bir uyum sağlayacak" açıklamasında bulundular. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.