Başarılı personel ödüllendirildi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle başarılı personeller ile emekli olan personellere ödülleri takdim edildi. Ödül töreninde 44 personele başarılı belgesi ile plaket takdim edilirken, törenin sonunda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece ile beraber pasta kesti

Başarılı personel ödüllendirildi
12 Şubat 2016 Cuma 18:27

 KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ki başarılı ve emekli personellere ödül verildi. Çerkezköy Polisevi’nde düzenlenen ödül törenine geniş katılım yaşandı. Törene Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece ile emniyet personeli katıldı.

YAPILAN ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Ödül töreni öncesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında şehit düşen emniyet güçleri için 1 dakikalık saygı duruşu ardından da İstiklal Marşı okundu. Törende konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Emniyet personelimiz 7 gün 24 saat fedakarca çalışıyor. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlayan emniyet güçlerimiz bizlerin en değerli kolluk kuvvetidir. Suç işlenmesi önleyen, su işleyenleri de adalete teslim eden değerli Polislerimizin fedakarca yaptıkları çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bugün de burada olmamızın nedeni de başarılı personellerimize başarılı belgelerini takdim etmek” dedi.

AYNI BAŞARIYI 2016 YILINDA DA BEKLİYORUZ

Çerkezköy de son zamanlarda gayretle çalışan emniyet personelinin toplumun huzurlu yaşaması için önemli bir rol oynadığını sözlerine ekleyen Kaymakam Kubilay, “Herkesin bildiği gibi son açıklanan nüfus rakamlarında Çerkezköy’de yüzde 8,5’luk bir artış gözlendi. Artan nüfusla beraber ilçemizin de sorunları artmaktadır. Artan nüfusa paralel olarak emniyetimizin görevleri artmaktadır. 2015 yılında gösterilen başarının daha fazlasını 2016 yılında da bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

Kaymakam Metin Kubilay’ın konuşmasının ardından sırasıyla başarı belgesi almaya hak kazanan personeller sahneye davet edildi. İlk olarak Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Başkomiser Şakir Oda, Asayiş Büro Amiri Komiser Yardımcısı Mehmet Demir, Başpolis Seçkin Tali, Polis Memuru Haydar Cangir, Polis Memuru Osman Nuri Koçak, Polis Memuru Hasan Dağıstan, Polis Memuru Rıza Önder, Polis Memuru Gürcan Temiz, Polis Memuru Erdoğan Güneri ile Polis Memuru Şeref Öztoprak, Polis Memuru Selim Şahinci, Polis Memuru Seyit Uyulmaz, Polis Memuru Abdulkadir Çavan, Polis Memuru Cem Şahin, Polis Memuru Murat Aksoy, Polis Memuru Kadir Önder, Polis Memuru Servet Kayaoğlu, Polis Memuru Süreyya Sayın, Polis Memuru İbrahim Soyçelik, Polis Memuru Mustafa Kemal Başol, Polis Memuru Adem Çetin, Polis Memuru Mustafa Özfidan, Polis Memuru Yusuf Kalkan, Polis Memuru Turhan Özcan, Polis Memuru Kader Çalık, Polis Memuru Taner Akgül, Polis Memuru Sema Koçak, Polis Memuru Deniz Çiçek, Polis Memuru İbrahim Etem Gürtem, Polis Memuru Baki Koç, Polis Memuru Yasin Çalışır, Polis Memuru Salih Kahraman, Polis Memuru Enis Batırel, Polis Memuru Enis Yılmaz, Polis Memuru Ömer Şahinbaş, Polis Memuru Aslıhan Özdemir, Polis Memuru Gökay Esen, Polis Memuru Ensar Kır, Polis Memuru Hikmet Göktaş, Polis Memuru Onur İz, Polis Memuru Yaprak Tütünay, Polis Memuru Merve Şahinbaş ve Polis Memuru Ahmet Özdemirci başarı belgelerini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından alırken, toplu hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

GÜNÜN ANISINA YAŞ PASTA KESİLDİ

Başarılı personellere belgeleri verildikten sonra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden emekli olan personellere de plaketleri takdim edildi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece tarafından emekli olan Polis Memuru Ahmet Özdemirci, Polis Memuru Özcan Ballı, Polis Memuru Turhan Kaya, Polis Memuru Mustafa Ağırman ve Polis Memuru Zafer Erdinç’e teşekkür plaketi verildi. Ödül töreninin ardından günün anısına pasta kesildikten sonra, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.