Başarılı sporcular altın ile ödüllendirildi

Takım ve bireysel branşlarda çeşitli dereceler elde eden sporcular Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından altın ile ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy’ün adını sanayide olduğu gibi eğitim ve sportif etkinliklerle de en iyi şekilde duyurulmaya başlandı" dedi

Başarılı sporcular altın ile ödüllendirildi
05 Haziran 2015 Cuma 17:52

 SPORCULARI KAYMAKAMLIK MAKAMINDA AĞIRLADI

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay uluslararası ve ulusal düzeyde çeşitli derece eden sporcuları altınla ödüllendirdi. Kaymakamlık makamında düzenlenen ödül töreninde Kaymakam Kubilay ilk olarak Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Taekwondo Milli Takım sporcusu Kübra Kepenek, 24-27 Mayıs tarihleri arasında Konya’da düzenlenen şampiyonada 3’ncü olan Samet Ayaz ile Berkan Aslan ve Türkiye Genç Erkekler Taekwondo Şampiyonası’nda 3’ncülük kürsüsüne çıkan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencisi Fatih Sert’i ağırladı.

 

KURUM MÜDÜRLERİ DE HAZIR BULUNDU

 

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Karaman, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, sporcu antrenörleri Bilal Güzel, Vural Ayaz ile sporcu velileri de hazır bulundu.

 

MÜDÜR VE ÖĞRETMENLERİMİZİN DE KATKISI BÜYÜK

 

Ödül töreninde konuşan Kaymakam Metin Kubilay, “Bizleri başarılarıyla gururlandıran tüm sporcu gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarılarda sporcularımız olduğu kadar antrenörleri ve ailelerinin büyük katkıları bulunuyor. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürümüz, okul müdürlerimiz ile öğretmenlerimizin de bu başarılarda payı bulunmaktadır” açıklamasında bulundu.

 

KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Kaymakam Kubilay konuşmasının devamında ise, “9 Haziran Salı günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda ‘Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor’ isimli program ile sporcularımızı bir kez daha kamuoyuna tanıtacağız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi eğitim bizim en önemli meselemizdir. Eğitim içerisinde yer alan spor ve sosyal faaliyetleri de çok önemsiyoruz. Spor bireyin hem kişiliğin gelişmesine hem de sosyalleşmesine katkı sunuyor. Eğitim, spor ve kültürel faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da katkılarımız sürecektir” dedi.

 

BAŞARILARIYLA GURUR DUYUYORUZ

 

Elde edilen başarılarla Çerkezköy’ün adının tüm Türkiye genelinde duyulduğunu sözlerine ekleyen Metin Kubilay, “Çerkezköy denilince sanayi ilk akla gelen öğelerden biri olduğu gibi bundan sonra da Çerkezköy eğitim ve sportif anlamlarda da adını başarıyla duyurmaya devam edecektir. Öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

CUMHURİYET ALTINI İLE ÖDÜLLENDİRDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay konuşmasını tamamlamasının ardından sporculara birer Cumhuriyet altını hediye etti. Kaymakam Kubilay’ın bir sonraki misafirleri Nurullah Narin Ortaokulu Bayan Basketbol Takımı oyuncuları Melisa Yamur, Selinay Taş, Sena Eren, Burcu Önder, Buse Başak, Yağmur Gizem Anıl, Ceren Tekin, Ezgi Avcı, Sueda Zehra Kıroğlu, Ahsen Erbay ile antrenör Ercan Çete oldu.

 

HEPSİNİ TEBRİK ETTİ

 

Kaymakam Kubilay, Nurullah Narin Ortaokulu Bayan Basketbol Takımı’nın Anadolu Yıldızları Yarışması, Kulüplerarası Yarışmalar ile Okullararası Yarışmalarda elde ettiği dereceleri okuyarak genç sporcuları, aileleri, antrenörleri ile öğretmenlerini tebrik etti.

 

KÜÇÜK ALTIN HEDİYE ETTİ

 

Bireysel başarın olduğu gibi takım halinde elde edilen başarıların da büyük önem taşıdığını ifade eden Metin Kubilay, “Nurullah Narin Ortaokulu Bayan Basketbol Takımı, Anadolu Yıldızları Yarışması’nda Kırklareli Grup Birincisi, Kütahya Çeyrek Final İkincisi, Denizli Yarı Final Birincisi, Kayseri ve Alanya’da Türkiye Üçüncülüğü; Kulüplerarası Yarışma kategorisinde Edirne Bölge Birincisi, Edirne Anadolu Şampiyonası ikincisi ile Uşak’ta düzenlenen şampiyonada Türkiye on dördüncüsü; okullar arası yarışmalarda Tekirdağ birincisi, Kırklareli bölge birincisi ile Sakarya yarı final üçüncülüğü başarısını elde ettiler. Hepsini kutluyoruz” dedi. Kaymakam Kubilay konuşmasını tamamlamasının ardından başarılı sporcuları birer küçük altın ile ödüllendirdi.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.