Başbakan Tekirdağ'a geliyor

59. Hükümetin Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan, bugün Tekirdağ'da halka hitap edecek. Pazar günü yapılacak olan 23. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimler için hazırlıkalırını sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, bugün saat 17.00'da başlayacak olan mitinge katılımın yüksek olması ve AK Parti'nin Tekirdağ'da gövde gösterisi yapabilmesi için tüm hazırlıkları tamamladı.

Başbakan Tekirdağ'a geliyor
16 Temmuz 2007 Pazartesi 08:27

Bugün saat 17.00'da başlayacak olan mitinge Çerkezköy İlçe Teşkilatı da kaldıracağı otobüsler ile destek verecek. Mitinge katılmak isteyen vatandaşların bugün saat 15.00'a kadar İlçe Teşkilatı önünde olmalarını isteyen İlçe Başkan V. Gökhan İnce, "Tüm vatandaşlarımız mitingimize davetlilerdir. Gitmek isteyen vatandaşlarımızı otobüsleri le Tekirdağ'a ücretsiz götürüp, getireceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.