Basın olmadan demokrasi olamaz

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetimi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek Basın Bayramlarını kutladı. Dernek Başkanı Murat Akay konuşmalarında basına sansür uygulanamayacağına değinerek, “‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ibaresi basın olmadan olamaz.” ifadelerini kullandı.

Basın olmadan demokrasi olamaz
23 Temmuz 2016 Cumartesi 14:14

TUNALI BUTİK HOTEL’DE DÜZENLENDİ
Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz tarihinde kutlanan Basın Bayramı dolayısıyla, Çerkezköy’e gönül verenler derneği Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarıyla Tunalı Butik Hotel’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
“DEMOKRASİNİN TEKRAR TESİS ETMESİNE KATKI SAĞLADINIZ”
Programda konuşan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Dernek olarak Basın Bayramınızı kutluyoruz. Türkiye’de, darbe girişimi sürecinde basın olarak çok önemli görevler ifa ettiniz. Darbenin başarılı olmaması için 4. güç olarak süreci kesintisiz paylaşarak demokrasinin tekrar tesis etmesine katkı sağladınız.” dedi.
“BASIN SANSÜR EDİLEMEZ”
Açıklamalarına devam eden Akay, “Anayasada da belirtildiği gibi, basın sansür edilemez. Basın olmadan demokrasi olamaz. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ibaresi basın olmadan olamaz.” ifadelerini kullandı.
BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay son olarak, “Siz basın mensuplarımıza tekrar çok teşekkür ediyorum. Basın bayramınızı yeniden kutluyor, mesleki yaşantınızda başarılar diliyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.