Başkan Akay ilçede dereceye girenleri ağırladı

2017 yılında yapılan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’nda Çerkezköy sıralamasında ilk 10’a giren başarılı öğrencilere Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından laptop hediye edildi

Başkan Akay ilçede dereceye girenleri ağırladı
14 Eylül 2017 Perşembe 20:31

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER
2017 YGS ve LYS’de Çerkezköy’de ilk 10’a girerek Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Abdurrahman Şahin, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanan Berkay Duran, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı’nı kazanan Çağla Aras Arslan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Emin Yeşilyurt, Marmara Üniversitesi Mütercim Tercümanlık bölümünü kazanan Gönül Dayı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanan Özge Nur Özkaya, Ankara Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nü kazanan Sezgin Çalışkan, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü kazanan Zeynep Çakırcalı ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Muhammet Turan’a Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından başarılarından dolayı laptop hediye edildi.
ÖĞRENCİLERİ, ÖĞRETMENLERİNİ VE AİLELERİNİ TEBRİK ETTİ
LYS ve LGS’de başarılı olarak Çerkezköy’de ilk 10’da yer alan öğrenciler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.  Aileleri ile birlikte kendisini ziyaret eden başarılı öğrencileri tebrik eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, “Başarılı olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Onların yetişmesinde, başarılı olmasında emeği olan öğretmenlerimizi, ailelerini kutluyorum” dedi.
BAŞARILAR DİLİYORUM
Üniversite hayatına başlayacak gençlere başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diliyorum. Ailelerine ve öğrencilerimize 5-6 yıl sürecek olan yeni dönemlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.
HEDİYELERİ VERİLDİ
Küçük bin anı ve hatıra olarak başarılı olan öğrencilere birer hediye vereceklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Buraya kadar geldiniz, bizi mutlu ettiniz. İnşallah bundan sonraki okul hayatınız yine başarılar ile dolu olur” dedikten sonra başarılı öğrencilere hediyelerini takdim etti ve ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.