Başkan Akay’dan dereceye giren öğrencilere hediye

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından Yerli Malı Haftası kapsamında düzenlenen Resim ve Şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Akay’dan dereceye giren öğrencilere hediye
17 Ocak 2018 Çarşamba 18:01

MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında ilçedeki ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen Resim ve Şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, okul müdürleri ve velileri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Akay, Yerli Malı Haftası’nın önemine vurgu yaparak, yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tebrik etti.
DERSLİK AÇIĞININ KAPANMASI GEREKİYOR
Çerkezköy’de son 1 yıl içinde eğitim alanında önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Başkan Akay, “Eğitimde tekli sisteme geçilmesi adına birçok okul açıldı ve çok sayıda okulumuzun temeli atıldı. Bununla birlikte Çerkezköy Kaymakamımız Atilla Selami Abban’ın önemli katkılarıyla Kızılpınar Mahallemizde de 80 dönümlük eğitim alanı oluşturuldu. Nüfusu her yıl yüzde 10 artan kentimizde en kısa sürede mevcut derslik ihtiyacının karşılanması ve önümüzdeki yılların planlaması yapılarak, yeni okul projelerinin hazırlanması gerekmektedir. Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ VERİLDİ
Konuşmaların ardından Yerli Malı Haftası kapsamında düzenlenen Resim Yarışmasında 1’inci olan Mevlana İlkokulu öğrencisi Diren Çiftçi, 2’nci olan Özel Gülerçin İlkokulu öğrencisi Ela Kırmızıgül ve 3’üncü olan Tepe İlkokulu öğrencisi Semanur Soylu ile Şiir Yarışması’nda 1’inci olan 125. Yıl Ortaokulu öğrencisi Nihal Yüksel, 2’nci olan Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Nazire Şingül ve 3’üncü olan Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Çağla Gökçe’ye Belediye Başkanımız Vahap Akay tarafından çeşitli hediyeler verildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.