Başkan Albayrak Kaymakam Abban’ı makamında ağırladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü makamında ağırladı.

Başkan Albayrak Kaymakam Abban’ı makamında ağırladı
16 Ekim 2017 Pazartesi 12:05

ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirdiği faaliyetlerin değerlendirildiği ziyarette, Abban ve Gümüş, Başkan Albayrak’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
’11 İLÇEYE 11 OKUL’ PROJESİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Öte yandan, Kaymakam Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş, başta ‘11 İlçeye 11 Okul’ projesi kapsamında Çerkezköy ilçesinde yapımı tamamlanan ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devir teslimi gerçekleştirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu için ve diğer tüm hizmetlerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.