BAŞKAN MANDALI KAPAKLI BELEDİYESİ İLKÖĞRETİM OKULU'NDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı´da Atatürk Mahallesi Rüzgar Sokak´ta yapımına devam edilen 40 derslikli Kapaklı Belediyesi İlköğretim Okulu'ndaki çalışmaları yerinde inceledi

BAŞKAN MANDALI KAPAKLI BELEDİYESİ İLKÖĞRETİM OKULU'NDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
01 Aralık 2012 Cumartesi 08:05

 Modern bir okul inşa edildiğini ve çalışmaların büyük bir hızla ilerlediğini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, okul inşaatından Belediye´ye düşen 1.5 milyon TL´lik kısmın Belediye olarak ödendiğini  ve  İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan Kapaklı Belediyesi İlköğretim Okulu'nun 40 derslikli olacağını ifade eden başkan Mandalı, ihale bedelinin 3 milyon 450 bin TL olduğunu şuanda çalışmaların hızla devam ettiğini, okulun Belediye ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği, ihale bedelinin 1 milyon 950 bin TL'sini İl Özel İdaresi'nin ve kalan 1 milyon 500 bin TL'sini ise Kapaklı Belediyesi tarafından karşılandığını kaydetti.

HERTÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ

Kapaklı Belediyesi olarak eğitim ve öğretime her türlü desteği verdiklerini belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, " Öğrencilerimizin okullarda aldıkları eğitim kadar okulların fiziki özellikleri de çok önemli. Bu nedenle okullarda öğrencilere en rahat biçimde hareket alanı sağlanması için koridor genişliği ve bahçedeki oyun alanları gibi tüm ayrıntılar titizlikle düşünülmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her şeyin en iyisini yapmak ve böylece onlara en iyi eğitimi vermek için çalışıyoruz.

Belediye olarak çok önemli bir yatırımın altına İl Özel İdaresi ile birlikte imza attık. İnşallah Atatürk Mahallemizde yapımı devam eden 40 derslikli okul ile bu bölgedeki okul sorunu ortadan kalkacak. İnşaatı 2012 başında başlayan 40 derslikli Kapaklı Belediyesi İlköğretim Okulu'nu 2013–2014 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kapaklı Atatürk Mahallesi Rüzgar Sokak'ta inşaatı devam eden 40 derslikli İlkokul inşaatında çalışmalar olağanca hızıyla sürüyor. İnşaat çalışmaları hakkında bilgi veren yetkililer şu açıklamalarda bulundu: "Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. 40 derslikli bu okulda şu an 50 yakın işçi çalışıyor. Sıva, kaplama çalışmaları devam ediyor. Kaba inşaat olarak ise 3 bloktan oluşan okulun sadece A Bloğunun üst betonunun atılması kaldı. Sıva, dış cephe ve mantolama çalışmaları başladı. Elektrik hattı ve kalorifer tesisatı çekim çalışmalarına başlandı. Alt yapı çalışmalarının büyük oranı tamamlandı. B Blok'ta çelik konstrüksiyon çatı çalışmaları devam ediyor.  1700 metre alana oturan okul binasının 8500 metre kullanım alanına sahip. Okulu gelecek yılki eğitim ve öğretim yılına yetiştirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oğuzhan er - 11 yıl önce
2. dönem mi acılacak