Bazı kendini bilmezler zarar veriyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Park Bahçeler Müdürü ve teknik heyet ile birlikte, Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlardaki hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler

Bazı kendini bilmezler zarar veriyor
15 Aralık 2017 Cuma 11:23

İLÇEMİZE YAKIŞIR ALANLAR OLUŞTURUYORUZ
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mandalı, “Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde özverili bir çalışma ile çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin güzel ve kaliteli zaman geçirecekleri modern ve ilçemize yakışır alanlar oluşturmaya devam ediyor. Gördüğümüz üzere ekiplerimiz ilçemizdeki park ve yeşil alanların tümünü değerlendirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunma gayreti içinde.
DEVLET VE KAMU MALINA ZARAR VERMEK SUÇTUR
Fakat parklarımızda bazı kendini bilmezler, vatandaşlarımızın bu hizmetlerine zarar veriyorlar. Devlet ve kamu malına zarar vermek suçtur. Vatandaşlarımızın bu konularda duyarlı olduğunu görüyorum. Bu şekilde olumsuz bir durum söz konusu olduğunda polisimize, jandarmamıza ve Belediye Zabıta ekiplerimiz ile iletişime geçerek bildirebilirsiniz. Birlikte yaşadığımız ve ortak kullandığımız bu alanlara sahip çıkalım.” dedi. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.