Bekleme süresi 10 dakikaya yükseldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Tekpark ücretli otopark uygulamasında nihayet geri adım atıldı. İlk olarak bekleme süresi 5 dakika olarak belirlenen uygulamada bu süre daha sonra 15 dakikaya yükseltilirken, ani bir kararla yeniden 5 dakikaya geri çekilmişti. Vatandaş ve esnafın şikayetlerine sonunda kulak veren yetkililer süreyi 10 dakikaya yükseltti.

Bekleme süresi 10 dakikaya yükseldi
22 Eylül 2015 Salı 16:32

BEKLEME SÜRESİNDE YENİ KARAR
Başladığı günden bu yana tartışmaları da beraberinde getiren Tekpark ücretli otopark uygulamasında yeni bir karar daha alındı. Ücretli otopark uygulamasında hayata geçtiği an araçların bekleme süresi 5 dakika olarak belirlenirken, gelen serzenişlerin ardından bu süre alınan karar doğrultusunda 15 dakikaya çıkarılmıştı.
ŞİKAYETLER SONUÇ GETİRDİ
Bekleme süresinin 15 dakika yapılmasının ardından henüz daha nedeni bilinmeyen bir şekilde alınan karar doğrultusunda süre yeniden 5 dakikaya çekilmişti. Birçok esnaf ve vatandaş sürenin az oluşundan şikayetçi olurken, Tekpark yetkilileri sürenin uzatılması noktasında herhangi bir değişikliğe gidilmeyeceği yönünde açıklamalarda bulunmuştu.
MECLİS ÜYELERİNDEN DE ÜCRET ALINIYOR
Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yetkililerce alınan karar doğrultusunda bekleme süresinin 5 dakikadan 10 dakikaya çıkarıldığını ifade etti. Diğer yandan Başkan Akay, meclis üyelerinden de otopark ücretinin tahsil edildiğini söyledi. Bekleme süresinin 5 dakikadan 10 dakikaya yükseltilmesinin ardından halan daha ücret tabelalarına yansımadığı da görüldü. Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.