Belediye araç filosuna 2015 model minibüs

Çerkezköy Belediyesi araç filosunu yenilemeye devam ediyor. 2014 Eylül ayında Belediye Meclisi’nden aldığı yetki ile Belediye’nin araç filosunu yenilemek için kolları sıvayan Belediye Başkanı Vahap Akay, Devlet Malzeme Ofisi’nden kısa bir süre önce alınan bir adet kepçe, bir adet silindir ve iki adet kamyonun ardından şimdi de 2015 model Mercedes Benz Sprinter marka minibüs aldı.

Belediye araç filosuna 2015 model minibüs
26 Şubat 2015 Perşembe 18:58

 129 BİN 113 TL'YE ALINDI

 

Çerkezköy Belediyesi araç filosuna yeni katılan 2015 model Mercedes Benz Sprinter marka minibüsün 22+1 kapasiteli olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni alınan minibüsün Devlet Malzeme Ofisi’nden 129 bin 113 TL’ye alındığını belirterek, “Yeni araçlarımız Belediyemize ve Çerkezköyümüz’e hayırlı ve uğurlu olsun. Faydalı ve güzel işlerde kullanılmasını temenni ediyorum. İmkanlar dahilinde araç parkurumuzu yenilemeye, kullanılabilecek durumda olanları ise bakım ve onarımın ardından kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK


Son 6 ayda Belediye’nin araç filosuna yaklaşık 1 milyon TL’lik yeni araç aldıklarını ve atıl durumda bulunan birçok aracı da tamir ederek, kullanılabilir duruma getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bir yandan hizmetlerimiz devam ederken, diğer yandan da araç parkurunu daha modern hale getirmeyi arzu ediyoruz. Bunun için son 6 ayda yaklaşık 1 milyon TL’lik yatırım yaptık. Önümüzdeki dönemde araç parkuruna yönelik yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

 

İLGİLİ BİRİME TESLİM EDİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi’nin aldığı 2015 model Mercedes Benz marka minibüs Cuma günün mesai saati bitimine kadar Belediye önünde sergilenecek. Daha sonra ise Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere ilgili birime teslim edilecek.

 

Haber: Emrah Çoğalan

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.