Belediye çalışmaya devam ediyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Belediye’nin devam eden çalışmalarını yerinde incelediler.

Belediye çalışmaya devam ediyor
23 Temmuz 2016 Cumartesi 14:17

VARDAR SOKAK TAMAMLANMAK ÜZERE
İncelemelerine Gazi Osman Paşa Mahallesi Vardar Sokak’ta devam eden demirli beton yol ve kaldırım çalışmalarını gezerek başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Fatih Mahallesi’nde hizmete açılan Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
PAZAR YERİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Devlet Hastanesi’nin ardından Bağlık Mahallesi Papatya Sokağa geçen Başkan Vahap Akay, devam eden parketaş yol çalışmalarını inceledikten sonra Kızılpınar Mahallesi’ne geçerek yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu.
İSTASYON MAHALLESİ MUHTARINI ZİYARET ETTİ
Son olarak İstasyon Mahallesi’ne geçen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İstasyon Mahallesi’nde tamamlanan park ve yeşil alan düzenlemesini inceledikten sonra İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır’ı ziyaret ederek, mahallenin talep ve istekleri hakkında bilgi aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaşşş - 8 yıl önce
yollarr mükemmel olduu teşekkürlerr başkanım birde yol çizgileri yapılıp tabelalar konulursa 10 numara olacakk