Belediye farka sevinemedi 0 - 5

Süper amatör ligde lider durumda bulunan temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Malkaraspor'a konuk oldu. Maçın başından sonuna iyi oynayan ve karşılaşmanın tek hakimi olan temsilcimiz Belediyespor Hüseyin, Hakan, Sevgin (2) ve Mehmet'in golleri ile farka giderken Belediyespor'un orta saha oyuncusu Hasan Koç'un bacağı kırıldı. Farkı bulmasına rağmen morali bozulan temsilcimiz aldığı bu skorla liderliğini sürdürdü.

Belediye farka sevinemedi 0 - 5
29 Ekim 2008 Çarşamba 00:00

HÜSEYİN GOLCÜLÜĞÜNÜ KONUŞTURDU

Maçın başlama vuruşu ile birlikte oyunu rakip yarı alana yıkan temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor zaman zaman kalesinde de çok ciddi olmasada ataklar gördü. Malkaraspor'u orta sahadan geriye doğru göndermeyi başaran Belediyespor sağlı sollu geliştirdiği ataklar ile rakip kalede gol aramaya başladı. Müsabakanın 17. dakikasında gelişen bir Belediyespor atağında Hakan ceza sahası içerisine ortaladı, Belediyespor'un en golcü ismi Hüseyin Kavis iyi takip ettiği topu düzgün bir vuruşla rakip ağlara göndererek gol perdesini açtı 0 - 1.

HASAN KOÇ TALİHSİZ SAKATLIK YAŞADI

Hüseyin'in attığı golün ardından Belediyespor'lu oyuncular aradaki farkı arttırarak rahatlamak için rakip kaleye yüklenmeye devam ettiler. Sağlı sollu ataklar ile rakip kaleye iyice yüklenen Belediyespor'da gelişen bir pozisyon sonrası bütün moraller alt üst oldu. Geçtiğimiz sezon'da bir oyuncusunu aynı sakatlık nedeni ile kaybeden Belediyespor, gelişen bir atakta Hasan Koç'un bacağının kırılması ile şok yaşadı. Bir ikili mücadele sonrası acılar içerisinde yerde kalan Hasan Koç'un saha içerisinde yapılan ilk müdehalesinin ardından bacağının kırıldığı tespit edilerek derhal hastaneye kaldırıldı.

HAKAN İLK GOLÜNÜ ATTI

Sahada yaşanan bu şokun ardından her iki ekipte ilk devreyi tamamlamaya çalışırken, devreden tek gol sesi çıktı ve Belediyespor büyük şok yaşadığı ilk devreyi 0 - 1 önde tamamladı. İkinci yarının başlaması ile birlikte Belediyespor'lu oyuncular aradaki farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye başladılar. İlk golde Hakan'ın ortaladığı topu ağlara gönderen Hüseyin ile Hakan bu kez rolleri değiştirdiler. Hüseyin'in yaptığı ortayı Hakan ağlara göndererek takımının 2., Belediyespor forması ile de ilk golünü attı 0 - 2.

SEVGİN MOLA VERMEDİ

Farkı arttırmak için yüklendikçe yüklenen temsilcimiz Belediyespor'da üçüncü gol, ikinci yarının başında oyuna giren Sevgin'in ayağından geldi. Okan'ın sol kanattan getirdiği topla buluşan Sevgin çok sert vurdu ve takımını 3. kez öne geçirdi. Sevgin böylece geçtiğimiz hafta sonradan girdiği Tekirdağspor maçında fileleri bulduktan sonra bu hafta da gollerine devam etti. Üçüncü golün ardından da baskılı ve etkili oyununu sürdürmeye devam eden Belediyespor tecrübeli oyuncusu Mehmet ile rakip ağları 4. kez havalandırdı. Sağ kanattan kaptan Sefer'in ortasını değerlendiren Mehmet güzel bir vuruşla ağları 4. kez havalandırdı.

SEVGİN SKORU İLAN ETTİ

4 gollü farkı yakalayan Belediyespor kalesinde pozisyon vermezken Kaan'ın pasında topla buluşan Sevgin kendisinin 2. takımının 5. ve maçında son golünü attı 0 - 5. Temsilcimiz Belediyespor aldığı bu galibiyet ile liderliğini sürdürmeye devam etti.

Süper ligde sıkıntılı günler yaşayan temsilcimiz Kapaklıspor ise mutlak suretle kazanması gerektiği Adaletspor maçını 3 - 1 kazanarak düşme hattından iki sıra birden uzaklaşarak 10. sıraya yükseldi. Bu maçın detaylarını yarınki sayımızda bulabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.