Belediye kulüp kurdu

Çerkezköy Belediyesi bünyesinde kurulan Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ilk toplantısını yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi

Belediye kulüp kurdu
26 Nisan 2015 Pazar 16:15

YÖNETİM BELLİ OLDU

Çerkezköy’deki amatör spor branşları ve salon sporlarını desteklemek amacı ile Belediye bünyesinde kurulan Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün Başkanlığına Meclis Üyesi Nedim Yılancı seçilirken, Başkan Yardımcılığı görevlerine Meclis Üyeleri Ensar Sivri ve Nihat Mıstık getirildi.
Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü kurucularından Cansu Cutok Genel sekreter olurken, Meclis Üyesi Uğur Erem Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu yönetici, Oğuz Alaca Sportif Direktör, Ahmet Sarı Tesislerden sorumlu yönetici, Kemal Gümüş ise Muhasip Üyeliğe seçildi.

FUTBOLA YER VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ

Yeni kurulan Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün ilk toplantısında görev dağılımı yaptığını belirten Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, kulübün kuruluş amacının salon sporları ile amatör spor branşlarını desteklemek olduğunu belirterek, “İlk etapta basketbol, voleybol, masa tenisi, güreş, atletizm ve folklor branşlarında kulübümüz faaliyet gösterecek. Kulübümüz bünyesinde futbola yer vermeyi şimdilik düşünmüyoruz” dedi.

GENÇLERİMİZE SPOR YAPMA OLANAĞI SUNACAĞIZ

Çerkezköy’deki çocukların ve gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak ve teşvik etmek için Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nü kurduklarını belirten Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, “Hedefimiz salon ve bireysel sporlarının yaygınlaştırılması, yetenekli çocuklarımızın ortaya çıkarılması. Bu doğrultuda faaliyet göstereceğiz ve çocuklarımıza, gençlerimize spor yapma olanağı sunacağız” ifadelerini kullandı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.