Belediye, telefon dolandırıcılığına karşı uyardı

Çerkezköy Belediyesi, vatandaşlara Çerkezköy Belediyesi adı kullanılarak gönderilen kısa mesaj ve aramalarda telefon dolandırıcılığına karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu

Belediye, telefon dolandırıcılığına karşı uyardı
17 Aralık 2014 Çarşamba 18:33

 ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ'NDEN UYARI MESAJI GÖNDERİLDİ

Daha önceleri bir çok vatandaşın mağdur duruma düşmesine neden olan telefon dolandırıcılığı konusunda Çerkezköy Belediyesi tarafından uyarı geldi. Belediye'nin adı kullanılarak vatandaşların telefonlarına gönderilen ve para talep edilen kısa mesajlara ve aramalara itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulunan Çerkezköy Belediyesi, vatandaşlara kısa mesaj gönderirken "Sizi arayarak Çerkezköy Belediyesi adına çeşitli neden ve bahanelerle para talebinde bulunan kişilere kesinlikle itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verdi.  

PARA TALEP EDİLMEYECEĞİNİN ALTINI ÇİZDİLER

Belediye'nin adını kullanarak vatandaşlardan para talep edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, Belediyenin vatandaşları arayarak hiçbir şekilde para talep etmeyeceğinin altını çizerken, vatandaşların bu konuda dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu. 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.