Belediye’den ‘Evde Sağlık Hizmeti’

Çerkezköy Belediyesi ve İlçe Sağlık Grup Başkanlığının ortak çalışması neticesinde şekillenen ‘Evde Sağlık Hizmeti’ projesi hayata geçiyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konu hakkında yaptığı açıklamada, “Bu hizmetimizi İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ile ortaklaşa gerçekleştireceğiz. Bu hizmetle öncelikle yaşlılarımıza ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün ulaşamadığı vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” dedi.

Belediye’den ‘Evde Sağlık Hizmeti’
14 Temmuz 2014 Pazartesi 08:06

ULAŞILAMAYAN HASTALARIMIZA HİZMET VERECEĞİZ
Çerkezköy Belediyesi ve İlçe Sağlık Grup Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenleyerek hayata geçirmeyi planladıkları ‘Evde Sağlık Hizmeti’ projesi Çerkezköy halkı için büyük önem arz edecek. Çerkezköy Belediyesi ile İlçe Sağlık Grup Başkanlığı’nın ortak çalışması olan evde sağlık hizmeti projesiyle ilgili olarak bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu proje sayesinde ulaşılamayan hastalara daha kolay ve pratik şekilde hizmet verilecek. İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ile ortak bir çalışma gerçekleştirdik bu hizmetle öncelikle yaşlılarımıza ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün ulaşamadığı hastalara hizmet vereceğiz” diye konuştu.
HALK MASASI İLE TALEPLERİ KARŞILAYACAĞIZ
Belediye Başkanı Akay, artık vatandaşların taleplerini de Belediye girişinde kurulacak Halk Masası ile çözeceklerini ifade ederek, “Şuan mevcut yerde Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü var ve o birim dördüncü kata taşındıktan sonra aynı yere Halk Masası ve Belediye Santrali oluşturulacak. Vatandaşlarımızın taleplerini oradan karşılayıp hizmet vereceğiz” açıklamasında bulundu.
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Evde Sağlık Hizmeti verecek araçlardan bir tanesinin düzenlenip hazırlandığını sözlerine ekleyen Akay, “Bu proje ile ilgili hastalara ulaşılacak araçlarımızdan bir tanesi düzenlendi. Diğer araçlar için hem bizim, hem de Sağlık Grup Başkanlığının çalışmaları sürüyor. Personel olarak da iki hemşire ve bir sağlık personeli ile hizmetimize başlayacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.