Bezgin, nefsi bir reaksiyon verdi! ​

Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı Mustafa Çetin, basın mensuplarına yönelik düzenlediği toplantıda, aday belirleme sürecinin sona ermesinin ardından ‘Kafatasçılık’ çıkışı ile bir anda gündeme bomba gibi oturan AKP Kapaklı İlçe eski Başkanı Salih Bezgin hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Bezgin, nefsi bir reaksiyon verdi! ​
30 Ocak 2019 Çarşamba 09:42

NEFSİ BİR REAKSİYON VERDİ
AKP Kapaklı İlçe teşkilatında belediye başkan adayının açıklanmasının ardından yaşanan İlçe eski Başkanı Salih Bezgin’in de dile getirdiği ‘Kafatasçılık’ iddiaları hakkında açıklama yapan Mustafa Çetin; ‘Partimiz aday adayları ile ilgili verileri değerlendiriyor ve bu verilere göre aday belirleniyor. Tek bir isim adayları belirlemiyor. Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda adaylarımız belirleniyor. Salih Bezgin benim 25 yıllık kardeşim. Kapaklı’ya geldiğinden beri onun elinden tuttum ve her zaman ona ağabeylik yapmışımdır. Kendi öz kardeşimi ne kadar çok seviyorsam, onu da o kadar severim. Bunu kendisi de çok iyi bilir. Aramızda bir sorun olduğuna inanmıyorum. Hepimiz iddialı bir şekilde bu yarışa başladık ancak aday kendisi olmayınca ilk başta nefsi bir reaksiyon verdi. Geçen dönem de ben aday olamadım ancak o tarz bir çıkışım olmadı. Bizim Salih Bezgin’le problemimiz olmaz’ ifadelerini kullandı.

BU SÜREÇ İNSAN NEFSİNE AĞIR GELEBİLİYOR
Çetin’in ardından AKP Kapaklı Ercan Üçel de Salih Bezgin’in kafatasçılık çıkışı ile ilgili bir açıklama yaptı. Üçel, yaptığı açıklamasında; ‘Salih Bezgin bizim için çok kıymetli. Bu süreç bazen insan nefsine ağır gelebiliyor. Sürecin uzaması da ortamı gerdi. Bezgin’in çıkışının nedeni de bu. Sinirle söylediği sözleri çok dikkate almamak lazım. İnşallah tekrar aramıza dönerek bizimle birlikte çalışmaya devam edecek’ ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.