BİDER 11 gönüllü öğretmen ile kuruldu

Bireylerin Eğitimini Destekleyenler Derneği (BİDER), Çerkezköy Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi Çiler Sokak’ta faaliyete başladı. Kurban bayramından sonra açılışı yapılacak olan dernek hakkında konuşan dernek Başkanı Fuat Çatal, “Derneğimiz 11 üye ile kuruldu. 11 tane de gönüllü öğretmenimiz var. Topluma psikolojik destek anlamında da ön planda olmak istiyoruz” dedi

BİDER 11 gönüllü öğretmen ile kuruldu
15 Eylül 2015 Salı 16:38

SİVİL TOPLUM KURULUŞU

Bireylerin Eğitimini Destekleyenler Derneği (BİDER), resmi olarak Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi Çiler Sokak’ta faaliyete başladı. Fuat Çatal başkanlığında kurulan dernekte 11 üye bulunuyor. Dernek hakkında bilgi veren Çatal, “Birebir ilgi bir bireyi, bir birey bir nesli, bir nesil bir milleti, bir millet dünyayı değiştirir misyonu ile yola çıktık. Din, dil, ırk, mezhep ve siyasi düşünce farkı gözetmeksizin tüm insanlığı kucaklayıcı, eğitim, kültür ve sosyal alanlarda faaliyetler düzenleyen, sosyal sorumluluk bilincini, yardımlaşma ve dayanışma şuurunu geliştirmek amacıyla kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur” diye konuştu.

MADDİ DURUMU OLMAYAN AİLELERİN ÇOCUKLARINA DA EĞİTİM VERİLECEK

Derneğin resmi açılışının Kurban bayramından sonra yapılacağını ifade eden Fuat Çatal, “16 yıllık matematik öğretmeni ve aynı zamanda eğitim ve yaşam koçuyum. Dernek çatısı altında çeşitli tekniklerle bireylerin eğitimi desteklenecek. Her yaştan, her gruptan, din, dil, ırk, mezhep ve siyasi düşünce farkı gözetmeksizin tüm insanlığı kucaklayacağız. Maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına da destek verilecek” dedi.

11 GÖNÜLLÜ BULUNUYOR

İleri gelen bilim adamlarını getirtip toplum eğitimine katkı sağlayacaklarını sözlerine ekleyen Çatal, “Derneğimiz Çerkezköy merkezli kuruldu ve Türkiye genelinde yayılacak. Derneğimiz 11 üye ile kuruldu. 11 tane de gönüllü öğretmenimiz var. Topluma psikolojik destek anlamında da ön planda olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.