Birinci dönemin son zili çaldı

Pakize Narin Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün de katılımıyla ‘2016 – 2017 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu karne töreni’ düzenlendi

Birinci dönemin son zili çaldı
20 Ocak 2017 Cuma 15:48

KAPALI SPOR SALONUNDA DÜZENLENDİ
2016 – 2017 eğitim öğretim yılı birinci kanaat döneminin sona ermesiyle Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde karne töreni düzenlendi. Okulun kapalı spor salonunda gerçekleşen törene Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Pakize Narin Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri ile 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında okula katkıda bulunan hayırseverler katıldı.
TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARIN
1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş yaptı. Öğrencilere bol bol kitap okumaları önerisinde bulunan Gümüş, “Tatilin keyfini çıkarın ancak konulardan da fazla kopmayın. Özellikle 12. Sınıfları zorlu bir maraton bekliyor. Onlar daha dikkatli davranmalılar.” dedi ve iyi bir tatil geçirmelerini temenni etti.
KAYMAKAM ABBAN: BOL BOL KİTAP OKUYUN
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün günün anlam ve önemine ilişkin gerçekleştirdiği konuşmanın ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencilerine seslenerek, “Bugün, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son günü. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepimiz sizin geçtiğiniz yollardan geçtik ve biliyoruz ki bu 15 günlük tatil iyi değerlendirilmeli. Bol bol kitap okumanızı öneriyorum. Hepinize, ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir tatil diliyorum.” ifadelerini kullandı.
EĞTİME YAPILAN YATIRIM, YATIRIMLARIN EN KUTSALIDIR
2016 – 2017 eğitim öğretim yılında Pakize Narin Anadolu Lisesi’ne katkıda bulunan hayırseverlere de teşekkürlerini ileten Kaymakam Abban, “Çok değerli hayırseverlerimiz de aramızdalar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok kutsal bir görev yapmışlar. Bana göre eğitime yapılan yatırım, yatırımların en kutsalıdır.” diye konuştu.
HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, konuşmalarını tamamladıktan sonra 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında Pakize Narin Lisesi’ne katkıda bulunan Salim Tomaş, Salih Yılmaz, Nurettin Yekeler, Dr. Recep Çalışkan, Mehmet Karabulut, Metin Coşkun ve Trakya Okul Kıyafetleri Derneği’ne teşekkür ederek plaket takdim etti.
KOMPOZİSYON YARIŞMASI BİRİNCİLERİNE PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Daha sonra, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon Yarışması’nda Çerkezköy birincisi ve Tekirdağ üçüncüsü olan Ebru Acaroğlu ve Siyer-i Nebi Yarışması’nda Çerkezköy birincisi ve Tekirdağ ikincisi olan Nuray Öztürk’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından plaket verildi.
SPORCULAR MADALYALARINI ALDI
Liselerarası Kız Voleybol Müsabakaları’nda Çerkezköy birincisi olan Pakize Narin Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı’na ve Liselerarası Erkekler Basketbol Müsabakaları’nda Çerkezköy birincisi olan Pakize Narin Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı’na İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz tarafından madalyaları takdim edildi. Pakize Narin Anadolu Lisesi 11/B sınıfı öğrencilerinden Nahed Nakib’e, Çerkezköy’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Koşuları’nda kazandığı Genç Erkekler Birinciliği için Okul Aile Birliği Başkanı Naciye Biber tarafından madalya verildi.
OKUL BİRİNCİLERİNE PLAKET
Programın ödül töreni kısmında son olarak ise 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu kendi sınıf grubunda birinci olan öğrencilere Okul Müdürü Veysel Doğruyol tarafından  plaket takdim edildi. Okul birincileri: 9/D sınıfından Mısra Kalkan, 10/A sınıfından Betül Uzun, 11/C sınıfından Semanur Şimşek ve 12/D sınıfından Şevval Yılmaz.
ZEYBEK HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ SAHNELENDİ
Pakize Narin Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu karne töreni, ödül takdimlerinin ardından sahnelenen Pakize Narin Anadolu Lisesi Zeybek Halk Oyunları Ekibi gösterisinin ardından son buldu.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.