Bordür ihalesine 4 firma katıldı

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan 'Tercihli yol bordürü dizilmesi yapım işi' ihalesini, ihalede 134 bin TL'lik teklif veren Tayfun İnşaat isimli firma kazandı. 4 firmanın katıldığı ihalede işin yaklaşık maliyetinin 197 bin 945 TL olduğu açıklandı.

Bordür ihalesine 4 firma katıldı
24 Haziran 2011 Cuma 00:00

EN DÜŞÜK TEKLİF KİMİN?
Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan ve 4 firmanın katıldığı 'Tercihli yol bordürü dizilmesi yapım işi' ihalesinde 134 bin TL'lik teklif veren Tayfun İnşaat en düşük teklifi verirken, en düşük 2. düşük teklif 143 bin TL ile Asri İnşaat'tan geldi.
DİĞER TEKLİFLER NELER?
İhaleye katılan Salman İnşaat 157 bin 675 TL'lik teklif verirken, Ayber İnşaat ise ihalede 179 bin 500 TL'lik bir teklif verdi. En düşük teklifi veren Tayfun İnşaat'ın ihaleyi almaya hak kazandığı belirtilirken, ihale ile ilgili son kararın yapılacak incelemenin ardından verileceği öğrenildi.
ÇALIŞMA NEREDE YAPILACAK?
İhaleyi alan firmanın Şehit teğmen Akın Caddesi, Namık Kemal Bulvarı refüjü ve Barbaros Kavşağı'nda toplam 1855 metre bordür dizme işi yapacağı ifade edilirken, ihalenin süresinin 90 iş günü olduğu kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.