Bozcaada maçında da gol atmayı başaramadık

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, BAL Ligi’nin dördüncü hafta karşılaşmasında karşılaştıkları Bozcaadaspor karşılaşmasıyla ilgili olarak basın toplantısı düzenledi. Haftalık olarak düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, “Hemen hemen kafa kafaya geçen bir mücadele oldu. Her iki takımda gol pozisyonlarına girdi ama maalesef bu karşılaşmada da gol atmayı başaramadık. Kısır bir şekilde müsabaka tamamlandı ve deplasmanda 1 puan da olsa almayı başardık” dedi.

Bozcaada maçında da gol atmayı başaramadık
23 Ekim 2013 Çarşamba 07:34

10 SAATLİK BİR YOLCULUK OYUNCULARIMIZI OLUMSUZ ETKİLEDİ
Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, haftalık olağanüstü basın toplantısını önceki gün kulüp binasında gerçekleştirdi. Saat 15.30’da düzenlenen basın toplantısında ligin dördüncü haftasında karşılaştıkları Bozcaadaspor karşılaşması hakkında bilgi vererek, “Son 3 haftada 1 puan almıştık bunun bilinciyle hem bayrama iyi girmek hem de deplasmandan 3 puanla dönmek için Bozcaada’ya kamplı olarak gittik. Yaklaşık 10 saat bir yolculuk oldu. Buradan Federasyon yetkililerine sesleniyorum gerçekten bölgesel ligde 10 saatlik bir deplasman sporcular için çok zor oluyor. Sporcu arkadaşlarımız dinlenemeden maça çıktılar buda bizi olumsuz etkiledi. Bu sadece bizim için değil bütün takımlar için de geçerlidir. Bozcaadaspor’u düşünürsek onlar daha büyük zorluklarla bütün deplasmanlara gidiyorlar. Bu durumun önümüzdeki sezon düzenleneceğini umut ediyorum” diye konuştu.
SAVUNMAMIZ ÇOK İYİ AMA GOL YOLLARINDA YETERSİZİZ
Bozcaadaspor’un evinde kolay kolay puan vermeyen bir takım olduğunu ifade eden Korkmaz, “Onlarda bizim gibi genç ve mücadeleci bir takımdan kurulu. Hemen hemen kafa kafaya geçen bir mücadele oldu. Her iki takımda gol pozisyonlarına girdi ama maalesef bu karşılaşmada da gol göremedik. Kısır şekilde maçı bitirdik ve deplasmanda 1 puan da olsa almayı başardık. 4 maçla puanımızı ikiye çıkarmış olduk. 4 maçtır açıkça gözüküyor ki gol yollarında sıkıntı devam ediyor. Buna rağmen gol yeme sayımıza bakarsak 3 gol yedik buda savunmamızın iyi olduğunu gösteriyor. İnşallah gol yollarında ki sıkıntıyı da en kısa zamanda giderip önümüzdeki hafta Yalova maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.
İKİ OYUNCUMUZLA YENİDEN ANLAŞTIK
Yalova maçından galibiyet ile ayrılmak istediklerini sözlerine ekleyen Ahmet Korkmaz şunları söyledi; “Yalova maçında hem gol hasreti sonlandırmak hem de 3 puan hasretine son vermek istiyoruz. Aramıza son anda katılan yeni arkadaşlarımız oldu. Geçen sezon da bizde oynayan ve talihsiz bir sakatlık geçirip oynayamayan Serkan Akyüz aramıza katıldı. Kendisi orta saha bölgesinde hücuma yönelik oynuyor. Kendisinin tecrübesi asla tartışılmaz. Gerek 2.lig gerekse 3.ligde profesyonel bir futbol hayatı geçirmiş. Takıma iyi bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Gol yollarında ki sıkıntıyı gidermek adına geçen sezon bizde oynayan bir diğer oyuncumuz Zülküf Ertem, oda aynı şekilde yaklaşık 300 golü bulunan 2.ve3.lig tecrübesi bulunan bir oyuncudur. Geçen sene final maçında 2 gol atıp bal liginde kalmamıza katkı sağlayan bir isimdir. Kendisiyle anlaştık ve en geç bugün idmana katılacak. İnşallah böylelikle ilk yarının sonuna kadar transfere de nokta koymuş olduk.”
YALOVA MAÇIYLA ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ
Çok iyi bir takım olduklarının altını çizen Korkmaz, “Ne kadar puan tabelasına bakılsa da iyi bir takım olduğumuza ve iyi bir çıkış yakalayacağımıza şahsım adına yürekten inanıyorum. Her zaman dediğim gibi genç, mücadeleci ve savaşcı bir takım kimliği kazandık. Bunun ispatını inşallah bu hafta Yalova maçıyla Çerkezköy halkına 3 puan alarak ispat etmiş olacağız. Öncelikli hedefimiz bölgesel ligde aramızda ki bir bölgede çekişme yaşıyoruz. Tekirdağ’ın üstünde tamamlamak birinci hedefimiz sonrasında 1. veya 2. Lig play-off müsabakalarına gidecekler. Daha ileri gitmek adına ikinci hedefimize yöneleceğiz. Kimseyi o puan tablosu aldatmasın. Kesinlikle kötü bir takım değiliz. Bunun rahat rahat söyleyebilirim ve takımıma da sonuna kadar güveniyorum. Bunun ispatını inşallah önümüzdeki maçlarda göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.
CEM DIŞINDA EKSİK OYUNCU BULUNMUYOR
Bozcaadaspor deplasmanında ısınma hareketleri yaparken kırmızı kart gören sağ bek oyuncu Cem Çepeloğlu hakkında da konuşan Ahmet Korkmaz, “Oyuncumuz ısınma esnasında hakeme bulunduğu sözlü itirazla kırmızı kart gördü. Henüz kaç maç ceza aldığı belli değil. Ayrıca kendisine bin TL para cezası kestik. Onun dışında herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor. Yalova maçı için çalışmalarımız Cumartesi gününden itibaren başladı ve en iyi şekilde hafta sonuna kadar hazırlanıp maç saatini bekleyeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.