Bozulan yollar onarılıyor

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy’ün muhtelif noktalarında yol ve kaldırım onarım çalışmalarına devam ediyor

Bozulan yollar onarılıyor
27 Mart 2017 Pazartesi 09:16

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Çerkezköylü vatandaşlardan gelen talepler ve ekipler tarafından yapılan incelemeler kapsamında Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çerkezköy’ün çeşitli noktalarında bozulan yol ve kaldırımların onarım çalışmalarının sürdürüyor.
BAŞKAN AKAY AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yol ve kaldırım onarım çalışmaları kapsamında bugün de İstasyon Mahallesi Çelebi Sokakta çalışma yaptı. Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalar kısa sürede tamamlandı. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım bakım onarım çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.