Bülent Ecevit Parkı yeni çehresine kavuşuyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İsmet Paşa Mahallesi’ndeki Bülent Ecevit Parkı’nı ziyaret ederek parkta yapılan çalışmaları inceledi

Bülent Ecevit Parkı yeni çehresine kavuşuyor
08 Ağustos 2018 Çarşamba 15:04

EKSİKLER TAMAMLANACAK
İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan Bülent Ecevit Parkı’nı ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, görevlilere eksiklerin en kısa sürede tamamlanması yönünde talimatlarda bulundu. Başkan Mandalı, “Kentimiz genelindeki çocuk parklarımızda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İsmet Paşa Mahallemizdeki Bülent Ecevit Parkımızın alt zeminlerini ve kırılan oyun gruplarını yenilemiştik. Parkımızda incelemelerde bulundum ve eksiklerin bir an önce tamamlanması için talimat verdim.” dedi.

PARKLARIMIZI KAMERALI GÜVENLİK SİSTEMİ ALTINA ALACAĞIZ
Çocuklar için daha güzel bir Kapaklı hazırladıklarını ve parkların büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Mandalı, “İlçemiz de ve parklarımızda çevre düzenleme yaparak Kapaklımızı daha da güzelleştiriyoruz. Parklarımızdaki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Parklarımızda bulunan kamelyalar, oyun grupları, oturma bankları, fitness aletleri, park zeminleri onarılıyor ve yenileniyor.” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Çocukların, evleri kadar vakit geçirdiği bir diğer yerin parklar olduğuna dikkat çeken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Onların sağlığı ve güvenliği her şeyden önemlidir. Belediyemize ait park yapımına uygun alanlarımızı değerlendirerek çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Parklar konusunda, çocuklarımızdan ve ailelerinden gelen talepleri geri çevirmemeye özen gösteriyoruz. İlçemizde yeni ve modern oyun parkları oluşturmaya hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

7/24 GÜVENLİK KONTROLÜ YAPACAĞIZ
Kapaklı halkına, parklara birlikte sahip çıkma çağrısında bulunan Başkan Mandalı, çocukların sevincinin kendilerinin sevinci olduğunu ifade etti. İlçe genelinde yeni park alanları açmaya devam edeceklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çocuklarımızın güvenliği için tüm parklarımızı kameralarla donatacağız, 7/24 güvenlik kontrolü yapacağız. Bu konudaki çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Ailelerin ve çocukların gönül rahatlığıyla boş vakitlerini değerlendirebileceği çocuklarına ayırdıkları vakitlerde keyifli zaman geçirebilecekleri güvenli ortamlar oluşturmaya özen gösteriyoruz.” diye konuştu.

KAFETERYALARI BELEDİYE İŞLETECEK
Başkan Mandalı ayrıca, ilçedeki parkların kafeteryalarının kısa bir süre sonra açılacağını ve işletmesini de artık Kapaklı Belediyesi iktisadi teşebbüsü olarak yapacaklarını belirtti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.