Büyük Mağza’da korkutan yangın

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Büyük Mağaza’da yangın çıktı. Bodrum katından yapılan tadilat nedeniyle çıktığı söylenen yangında can kaybı yaşanmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi

Büyük Mağza’da korkutan yangın
18 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan, beyaz eşya, mobilya, çeyizlik gibi ürünlerin satıldığı Büyük Mağza’da tadilat nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, yangın uzun uğraşlar sonucu iki saatte anca söndürülebildi.
BİR ÇALIŞAN YOĞUN DUMAN NEDENİYLE BAYGINLIK GEÇİRDİ
Perşembe akşamı saat 18.00 civarında Büyük Mağza’nın bodrum katında başlayan yangında duman kısa sürede dükkanın her tarafını kapladı. Dumanların yükselmesiyle hızlı bir şekilde boşaltılan Büyük Mağza’da, yangına müdahale etmek isteyen bir çalışan dumandan etkilenerek kısa süreli baygınlık geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Çerkezköy İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangın yerine hızlı bir şekilde gelirken, yangının bodrum katında çıkmasından dolayı müdahale etme noktasında sorunlar yaşandı.
İTFAİYE EKİPLERİ ZOR ANLAR YAŞADI
İtfaiye ekiplerinin aşırı dumandan yangına müdahale etmekte zorlandığı görülürken, yoğun dumana karşı içeriye giren Çerkezköy İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez ve bir itfaiye eri kısa süreli baygınlık geçirdi. İtfaiye çalışanları hazırda bekleyen ambulanslarla hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldılar.
BÖLGEDEKİ İTFAİYE EKİPLERİNDEN YARDIM İSTENDİ
Çerkezköy İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yangına müdahale etmede yetersiz kalmasından dolayı, Kızılpınar, Kapaklı, ÇOSB ve BSH itfaiyesinden destek alındı. Büyük Mağza’da çıkan yangın 2 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınabildi. Yangında can kaybının yaşanmaması yürekle su serperken, büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği görüldü.
Yangın esnasında olay yerine gelen Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcı Gökhan İnce, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman ve AKP’den Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Sait Yazı olay yerinde inceleme yaparak, yetkililerden yangın hakkında bilgi aldılar.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.