BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi son zamanlarda ülkemizde de etkisini gösteren Korona Virüs salgınının ilimizde yayılmaması için gerekli tedbirleri almaya devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Nisan 2020 Salı 13:04

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından alınan maske yapım makinesi ile Tarımsal Hizmetler Dairesine bağlı Toptancılar Sitesinin atölyesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından maske üretimine başlandı.
Üretim Atölyesini ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilk etapta günde 5 bin adet maske üretimi yapılacağını belirterek "Ürettiğimiz maskeleri Sağlık İl Müdürlüğüne ücretsiz olarak vereceğiz. Maskeler Sağlık İl Müdürlüğü tarafından steril edildikten sonra halkımıza ve personelimize dağıtılacak. İhtiyaç olduğu takdirde günlük kapasitemizi 15 bine kadar çıkaracağız " dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.