Büyükşehir iftar veriyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın her mahallede düzenlediği iftar programları sona erdi. Çerkezköy Belediyesi 6 bin kişiye bu programlar kapsamında iftar verdi. Şimdi Büyükşehir Belediyesi iftarları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’de iftar programı düzenleyerek, bu kapsamda 6 ayrı mahallede toplam 4 bin kişilik iftar verecek.

Büyükşehir iftar veriyor
23 Temmuz 2014 Çarşamba 07:26

Çerkezköy Belediyesi’nin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin iftarları başladı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın her mahallede düzenlediği iftar programları hafta sonu sona erdi, hafta başından itibaren Ramazan ayının son gününe kadar Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın talimatı ile Çerkezköy’de tam 6 ayrı mahallede iftar verilecek. Bu iftar programlarında toplam 4 bin kişinin iftar yapması planlanıyor.
BÜYÜKŞEHİR 6 MAHALLEDE İFTAR VERECEK
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköylü vatandaşlara iftar verilmesi için talimat verdi. Büyükşehir’in karşıladığı iftar programının ilki Pazartesi günü İstasyon Mahallesi’nde yapıldı. İkinci dün akşam Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen iftar programları kapsamında Veliköy Mahallesi eski Cami arkasında, Bağlık Mahallesi Hanımeli Sokak Tayyar Market önü, Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Dershanesi önü ve Fevzi Paşa Mahallesi Fevzi Paşa İlk Öğretim Okulu Bahçesi’nde iftar programları düzenlenecek. Cumartesi akşam verilecek iftarla sona erecek programlar kapsamında toplam 4 bin kişinin iftar etmesi planlanıyor.
ÇERKEZKÖY 6 BİN KİŞİYE İFTAR VERDİ
Öte yandan Ramazan ayı içerisinde her mahallede bir iftar programı ile ortaya çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu iftar programlarının sayılarını artırarak tamamladı. Çerkezköy’ün 10 mahallesinde de vatandaşlarla iftar eden Vahap Akay 5 bin kişilik iftar planlamasını daha sonra artırarak 6 bin kişiye çıkarmıştı. Bu arada Çerkezköy Belediyesi’nin iftar programı geçtiğimiz  Cumartesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde düzenlenen iftarla sona ermişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.