Çağlayan Sokak'ta kaldırım çalışmaları başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında gerçekleştirilen kaldırım yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak’ta baskı beton kaldırım çalışmalarına başlanırken; Fevzipaşa Mahallesi Tütüncü, Tiril ve Güvenç sokaklarda ise beton kaldırım yapım çalışmaları tamamlandı

Çağlayan Sokak'ta kaldırım çalışmaları başladı
03 Temmuz 2017 Pazartesi 13:39

ÇAĞLAYAN SOKAK’TA YENİ KALDIRIM YAPILIYOR
Çerkezköy’ün muhtelif cadde ve sokaklarında Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni kaldırım yapım ve mevcut kaldırımların onarım çalışmalarının sürdüğünü belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çalışmalarımız Tepe Emlak Konutları mevkiinde devam ediyor. Ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallemize bağlı Çağlayan Sokak’ta yeni kaldırım yapım çalışmalarına başladı” dedi. Bin 400 metrekare baskı beton kaldırım yapım çalışmaları kapsamında bordür taşlarının dizimine başlandığını söyleyen Başkan Akay, “Çalışmalar kapsamında Çağlayan Sokak ve Tepe Ortaokulu çevresinde baskı beton kaldırım yapılacak” diye konuştu. 
İHTİYAÇ DUYULAN HER NOKTADA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK
İlçenin ihtiyaç duyulan her noktasında kaldırım yapım ve onarım çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz, mümkün olduğunca vatandaşlarımızı ve esnafımızı rahatsız etmeden çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak’ta başlanan kaldırım yapım çalışmaları da en kısa zamanda tamamlanarak halkımızın kullanımına açılacaktır” açıklamalarında bulundu.
3 SOKAKTA BETON KALDIRIM YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
171 sokak beton kaldırım ve sıcak asfalt yatırımı kapsamında da ihtiyaç duyulan noktalarda beton kaldırım yapım çalışmalarının gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekipler, Fevzipaşa Mahallemize bağlı Tütüncü Sokak, Tiril Sokak ve Güvenç Sokak’ta beton kaldırım yapım çalışmalarını tamamladı. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyulan noktalarda beton kaldırım yapım çalışmaları devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haylısı. Olsun - 7 yıl önce
Hayırlı. Olsun